Ilie Năstase rupe tăcerea după ce s-a spus că divorțează din nou: „Nu înțeleg de ce toată lumea ne poartă grijă mie și Ioanei”

Recent, Ilie Năstase a dezmințit zvonurile potrivit cărora el și soția lui, Ioana, se află în prag de divorț.

24 apr. 2023, 14:41
Ilie Năstase rupe tăcerea după ce s-a spus că divorțează din nou: „Nu înțeleg de ce toată lumea ne poartă grijă mie și Ioanei”
Ioana și Ilie Năstase NU divorțează

Ilie Năstase, în vârstă de 76 de ani, s-a căsătorit cu soția sa, Ioana, care este cu 30 de ani mai tânără decât fostul tenismen, în 2019. La scurt timp de la nuntă, au apărut zvonuri că cei doi se află în pragul divorțului. Aceștia și-au rezolvat problemele, dar Ioana spunea, la un moment dat, că relația cu soțul ei nu este cea mai bună.

Ilie Năstase a declarat că nu are de gând să divorțeze de partenera lui și, recent, au petrecut cinci zile la Barcelona.

Citește și: De ce l-a iertat Ioana Simion pe Ilie Năstase de sărbători. Unde vor petrece Crăciunul şi Revelionul

Aceștia au avut mai multe probleme de cuplu, iar la începutul anului 2021 ea a chemat poliția acasă, pe motiv că soțul ei a devenit violent fizic cu ea.

„Suntem încă la Barcelona. Urmează să ne întoarcem astăzi în țară. Am stat cinci zile aici și ne-am relaxat, am fost împreună cu soția mea la un turneu de tenis. A fost foarte frumos, ne-am mai plimbat, ne-am mai deconectat. Nu înțeleg de ce toată lumea ne poartă grija mie și Ioanei dacă divorțăm sau nu. Nu, nu divorțăm! Doamne ferește de un divorț! Suntem bine așa cum suntem”, a declarat fostul tensimen pentru click.ro.

Citește și: Ilie Năstase, dus de soție la Mormântul Sfânt: ”Nu-mi amintesc să-l fi văzut așa vreodată”

În urmă cu doar câteva săptămâni, Ioana spunea că relația dintre ea și Ilie Năstase nu merge foarte bine.

„Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic”, a declarat aceasta.

Și anul trecut aceasta părea foarte dezamăgită de căsnicia ei.

„Ilie nu mi-a făcut nimic de 8 Martie. Nu mi-a dat niciun buchet de flori. Însă nu mă mai surprinde nimic de la el. Nu știu dacă pot să îi zic mariaj ce se întâmplă între mine și Ilie. Eu văd altfel o căsnicie”.