Ilie Năstase, dus de soție la Mormântul Sfânt: ”Nu-mi amintesc să-l fi văzut așa vreodată”

Ilie Năstase a plecat de Paște în Israel, la Ierusalim, într-un pelerinaj, alături de soția sa Ioana și de alți credincioși, ocazie cu care a vizitat și Mormântul Sfânt.

16 apr. 2023, 09:56
Ilie Năstase, dus de soție la Mormântul Sfânt: ”Nu-mi amintesc să-l fi văzut așa vreodată”

Fostul mare tenismen a avut un comportament impecabil, care a dat-o pe spate pe femeia care adesea s-a plâns de atitudinea lui. Ioana a declarat că Ilie Năstase nu s-a plâns nicio secundă și a mers chiar și la bisericile unde accesul era dificil.

„A fost surprinzător, chiar şi pentru mine, cât de ascultător a fost Ilie, în tot acest interval de timp! Nu a comentat, a ascultat explicaţiile, nu s-a plâns că mergem prea mult sau că facem nu ştiu ce anume. Nimic din toate acestea. Ilie a fost de un calm imperial, cum nu-mi amintesc să-l fi văzut vreodată. Ilie și-a făcut cruce, a intrat în toate bisericile, inclusiv acolo unde căile de acces sunt mai anevoioase, a fost prezent la momente spirituale. El care nu e bisericos din fire! Mi-a fost mai mare dragul!”, a declarat Ioana pentru Playtech.

Citește și: Controverse legate de lumina sfântă de la Ierusalim. Teoria fosforului alb, care se aprinde în contact cu aerul

Năstase a fost oprit pe stradă de români, dar și de evrei. „Nu a fost zi în care zeci de oameni să nu-l salute pe Ilie Năstase, pe oriunde am trecut, fie lângă biserici, fie lângă hotel sau un biet magazin, pe unde ne mai opream, ca să ne mai luăm una sau alta. Şi nu doar românii l-au oprit ca să-l salute şi să vorbească cu el. Şi evreii au făcut acelaşi lucru. Şi toţi îl strigau pe numele mic, Ilie”, a mai dezvăluit soția sa pentru sursa citată.

Ioana Năstase, care e căsătorită cu Ilie Năstase din aprilie 2019, e foarte credincioasă, merge des la diferite biserici și mănăstiri prin România. De multă vreme își dorea să ajungă și la Ierusalim, în Israel, iar anul acesta dorința i s-a îndeplinit.

Citește și: Cum au fost surprinşi Cristina Pucean şi Bogdan DLP, după ce au spus că s-au despărţit FOTO