Ilie Năstase şi Ioana Simion au planuri măreţe de viitor: „Facem a doua Halep”

Ilie Năstase se află în Turcia cu noua sa soţie, Ioana Simion, care va împlini pe 15 septembrie vârsta de 45 de ani. Primul lider ATP din istorie are planuri măreţe împreună cu Ioana, mai exact cei doi îşi doresc o fetiţă.

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 05:04
Ilie Năstase şi Ioana Simion au planuri măreţe de viitor: „Facem a doua Halep”

Fericitul cuplu s-a căsătorit recent, imediat după ce erau pe punctul de a se despărţi. În prezent cei doi se înţeleg mai bine ca niciodată şi îşi doresc o fetiţă, cu toate că Năstase are deja patru fete.

Citeşte şi: Ioana Simion, decizie radicală după căsătoria cu Ilie Năstase. „Chiar înainte de cununia civilă am discutat!”

„Ne gândim să facem o fetiţă. Nu de alta, dar şi ea mereu şi-a dorit o fetiţă, care să joace tenis. Facem a doua Halep”, a spus Năstase pentru Pro TV.

Ilie Năstase şi-a făcut buletin de Constanţa şi a petrecut toată vara la mare.  „Așa suntem aproape și de Hârșova, acolo unde este mama Ioanei, o vizităm des. Suntem aproape de aceeași vârstă, așa că ne înțelegem bine”, a mai spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase se află la a cincea căsătorie. Prima căsătorie a fost cu modelul belgian, Dominique Grazia, pe când Năstase avea 26 de ani. Cei doi au stat împreună zece ani şi au o fată, Nathalie. Cea de-a doua a fost cu actriţa americană, Alexandra King, în 1984. Cei doi au adoptat doi copii: Nicholas şi Charlotte. A treia căsătorie a fost cu Amalia Teodosescu, în 2004. S-au despărţit în 2010, dar au doi copii împreună: Alessia şi Emma. A patra căsătorie a fost cu Brigitte Sfăt în 2013 şi s-a încheiat în 2018.