Ilie Năstase, panicat din cauza coronavirusului. Unde s-a „ascuns” împreună cu soţia lui: „În această perioadă stăm aici”

Corovirusul a speriat pe multă lume, chiar şi pe vedetele noastre autohtone, Ilie Năstase fiind una dintre ele. Tenismenul, împreună cu soţia lui au decis să meargă la Constanţa, acolo unde vor locui o perioadă.

RomaniaTV.net
17 mart. 2020, 08:55
Ilie Năstase, panicat din cauza coronavirusului. Unde s-a „ascuns” împreună cu soţia lui: „În această perioadă stăm aici”

Chiar dacă Ilie Năstase este panicat de virusul ucigaş, partenera lui, Ioana, este mai relaxată şi spune că preferă să facă alte lucruri, decât să se uite la TV, la ştiri.

În perioada aceasta stăm la Constanța, unde am venit de miercuri (11 martie – n.r.). Ilie este mai panicat cu virusul ăsta, eu însă sunt mai optimistă, nici nu prea cred în ceea ce se spune despre el. Poate și pentru faptul că el se uită la tv, la știri.

Eu prefer să ascult muzică și să citesc o carte. Însă respectăm regulile de igienă ca până acum, nu ne-am făcut provizii, ci doar  cumpărături, așa cum facem în mod obișnuit. Ieșim în oraș, mergem la restaurant, ne vizităm familia și rudele. Am fost pe la mama, la nepoțica mea și la fratele meu și facem plimbări pe malul mării”, a spus soţia lui Ilie Năstase pentru Click.ro.

Luna trecută, celebrul tenismen și-a făcut buletin de Constanța pentru că și-a dorit sa aibă același domiciliu cu soția lui, dar și pentru că voia să fie din același oraș cu Simona Halep.

Ce spune Carmen Harra despre coronavirus. Când scapă România de infecţie

Carmen Harra a vorbit despre pandemia de coronavirus şi spune că nu avem motive să ne panicăm foarte tare. În ultimul mesaj pe care pe care l-a postat ultima dată în mediul online, a anunțat că toată nebunia se va termina în exact șase săptămâni.

„Coronavirus este un virus care are simptomatologie similară cu răceala-influența, cele două virusuri se manifestă aproape similar. Diferența este că Coronavirus se manifestă cu febră, tuse și dificultate în respirație, pentru că atacă organele centrale și este foarte periculos, dar și pentru că produce colapsarea organelor vitale.

Citeşte şi: Deputatul liberal Mircea Banias este infectat cu noul coronavirus, dar este asimptomatic, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Poate colapsa plămânii, inima, are niște efecte foarte puternice față de răceala propriu zisă, de virusurile cu care noi suntem obișnuiți și pe care știm să le tratăm, gripa etc, le tratăm cu tot felul de medicamente.

Oamenii sănătoși pot lua virusul, să devină purtători de virus și să nici nu aibă siptome. Este periculos pentru oamenii mai bătrâni, peste 65 de ani, oamenii peste 70-80 de ani, care au sisteme imunitare mai proaste sau slăbite, sunt cei care sunt afectați.

Eu nu întrevăd o nenorocire mare în acest virus, în timp. Văd că se face foarte mare alertă, dar eu cred că se vor găsi soluții și că situația nu este atât de gravă pe cât este amplificată de media, și chiar dacă este un caz în România, nu văd o nenorocire atât de mare.

Citeşte şi Coronavirusul rezistă cinci săptămâni în corpul uman. Cât rezistă Covid-19 pe plastic, carton şi oţel inoxidabil

Ar trebui să ne calmăm puțin și să folosim acest medicament care există deja de atâta vreme, din 1883, se știe, poate trata Coronavirus foarte bine, și să nu ne fie frică să ne protejăm! Știe toată lumea că pentru protecție se poartă și acea mască, în locurile publice, în aeroporturi. Lucrurile se vor calma probabil în câteva săptămâni și nu vor lua amploarea despre care se vorbește!”, a spus Carmen Harra.