Deputatul liberal Mircea Banias este infectat cu noul coronavirus

Încă un deputat a fost confirmat cu coronavirus, după ce au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie, la Palatul Parlamentului. Un deputat a fost confirmat pozitiv, fiind singurul caz depistat în urma testării. Esre vorba despre Mircea Baniaș, de la PNL.

RomaniaTV.net
16 mart. 2020, 18:40
Deputatul liberal Mircea Banias este infectat cu noul coronavirus

Deputatul susține faptul că nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare.

Deputatul Mircea Banias este asimptomatic, iar în acest caz va fi declanșată o anchetă epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților.

Citește și:Senatorul Vergil Chiţac, POZITIV cu coronavirus: „Sunt mâhnit că trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta”

Mircea Baniaș este al treilea parlamentar depistat pozitiv cu coronavirus, după senatorul PNL Vergil Chițac și deputatul liberal Lucian Heiuș.

Bilanț coronavirus în România

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 168, după ce au fost confirmate alte 10 cazuri noi, față de situația de la ora 10.00, a anunțat luni după-amiază Grupul de comunicare strategică.