Ilie Sârbu: Adevăraţii oameni de dreapta îl susţin pe Victor Ponta

Ilie Sârbu, senator PSD, a declarat că adevăraţii oameni de dreapta îl susţin pe Victor Ponta.

08 nov. 2014, 13:07
Ilie Sârbu: Adevăraţii oameni de dreapta îl susţin pe Victor Ponta

„Emil Constantinescu este primul președinte de dreapta pe care l-a avut România, iar acum acesta îl susține pe Victor Ponta. Singurul președinte de stat care îl susține pe Iohannis este Traian Băsescu.

Cuvintele de apreciere ale domnului Emil Constantinescu la adresa lui Victor Ponta sau sprijinul venit din partea domnului Ioan Holender, fost director al Operei de Stat din Viena, vin să confirme relevanța mesajului de unitate și de ştergere a frontierelor dintre români, dintre cei de stânga şi cei de dreapta, dintre cei care au nevoie de ajutorul statului şi cei care se descurcă singuri, dintre angajații de la stat și cei de la privat, dintre cei din urban și cei din rural. Nu există două sau mai multe Românii, așa cum susțin cei care marșează pe această idee a divizării și a conflictului, ci una singură, care are o opțiune clară în privința viitorului Președinte. Este vorba despre Victor Ponta.

Călin Popescu Tăriceanu sau Emil Constantinescu sunt oameni care au fost întotdeauna adepții ideologiei liberale, iar ei îl susțin pe Victor Ponta. De ce nu pe Iohannis? Pentru că Iohannis nu este candidatul dreptei, el este candidatul PDL și al lui Traian Băsescu”, a explicat Ilie Sârbu.