Ilie Stan îşi îmbărbătează jucătorii: Capul sus, avem mult de muncă!

Tehnicianul formaţiei Steaua Bucureşti, Ilie Stan, a declarat, joi seară, la Sport.ro, după eliminarea din Liga Europa, că îşi felicită echipa pentru că au pus presiune şi că le-a spus jucătorilor că trebuie să rămână cu capul sus, deoarece mai au mult de muncă.

RomaniaTV.net
24 feb. 2012, 06:27
Ilie Stan îşi îmbărbătează jucătorii: Capul sus, avem mult de muncă!

Se întâmplă, nu pot să spun la cald ce greşeală gravă a făcut Tătăruşanu, vom analiza şi vom vedea ce e de făcut. Jucătorii trebuie felicitaţi pentru că au pus presiune 180 de minute. Sunt jucători tineri, au de învăţat, aşa cum ne prezentăm acum, în campionat vom pune probleme mari. E afectat, dar nu îi luăm capul acum. Jucătorii erau descumpăniţi, le-am zis capul sus, avem mult de muncă. Rămâne să pregătim campionatul. De ce nu să câştigăm titlul? Se pot întâmpla multe. Majoritatea jucătorilor cresc de la joc la joc, nu doar Florin Costea. Trebuie sa fiu abil când formez primul 11. Vom decide dacă îl vom folosi, nu pot să comentez declaraţia patronului. Vom lua o decizie„, a spus Stan.

Echipa Steaua Bucureşti a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), la fel ca şi în tur, de formaţia olandeză Twente Enschede, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.

Chadli a înscris unicul gol al partidei în minutul 28, după ce De Jong a recuperat mingea şi i-a trimis-o, profitând de o gafă a portarului Tătăruşanu la o pasă înapoi a lui Geraldo.