Iliescu, atac dur la Crin: O LICHEA, un om lipsit de substanţă, un CHIULANGIU. Şi-a încheiat cariera politică

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu,  îl atacă dur pe liderul PNL, Crin Antonescu, spunând că liberalul este o "lichea" a cărei carieră politică s-a încheiat după scorul obţinut la alegerile europarlamentare.

RomaniaTV.net
26 mai 2014, 09:19
Iliescu, atac dur la Crin: O LICHEA, un om lipsit de substanţă, un CHIULANGIU. Şi-a încheiat cariera politică

Este o lichea şi un om lipsit de substanţă şi prezenţă politică serioasă. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici în partid, nici în societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Şi-a încheiat cariera politică Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici în PNL, nici în societate. Cu aceasta a luat sfârşit drumul său de om în politică”, a declarat pentru gândul Ion Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD l-a mai acuzat pe Antonescu de inconsecvenţă, inconsistenţă şi lipsit de creier politic.

Crin Antonescu, pe Facebook: VOI DEMISIONA de la şefia PNL

„Aşa s-a manifestat şi ca parlamentar, era un chiulangiu şi un om care nu era deloc prezent . Într-o vreme s-a creat cuplul Ponta – Crin care promitea şi a fost o perioadă bună pentru el . A dat cu piciorul acestei alianţe şi prin aceasta şi-a demonstrat şi inconsistenţa şi superficialitatea totală aşa că a primit ceea ce merită. Drumul lui în politică s-a încheiat”, şi-a continuat tirul Iliescu asupra lui Antonescu.

În ceea ce priveşte o posibilă candidatură a lui Klaus Iohannis la Preşedinţie, Iliescu a spus: „Iohannis era o variantă superficială, nu avea substanţă ideea Iohannis candidat la prezidenţiale. Nici vorbă să fie candidat la prezidenţiale. E bun pentru Sibiu, mai departe lumea nu l-a văzut nu îl cunoştea şi s-a dovedit fără consistenţă”.

Victor Ponta are drumul deschis spre candidatura la Cotroceni, ceea ce probabil nici nu îi prea convine. Va fi obligat să meargă în cursa prezidenţială. Este omul cu cele mai multe şanse. S-a dovedit un om perseverent , a câştigat rapid în experienţă şi această confruntare deloc simplă a fost să/l lanseze pentru cursa spre prezidenţială din toamnă. Se anunţă ca singurul candidat consistent din partea PSD, a stângii”, a conchis Iliescu.

Tăriceanu: Demisia lui Iohannis, recunoaşterea unui EŞEC. Poziţia lui Antonescu, a unui AUTIST