Ilinca Vandici făcută praf după anunțul divorţului de Andrei Neacșu „Umblați după banii lor și sfârșiți singure!”

Ilinca Vandici a fost dur criticată de fanii care au luat cu asalt postarea în care aceasta anunța separarea de Andrei Neacșu. Mulți dintre internauți au acuzat-o de ipocrizie, făcând referire la o declarație controversată a prezentatoarei TV.

14 mai 2023, 10:46
Ilinca Vandici făcută praf după anunțul divorţului de Andrei Neacșu „Umblați după banii lor și sfârșiți singure!”
Cât de dur au criticat-o fanii pe Ilinca Vandici

După ce multă vreme au circulat o serie de zvonuri conform cărora Ilinca Vandici și-ar fi spus adio de la soțul ei, vedeta TV  a confirmat ieri despărțirea de Andrei Neacșu, pe pagina sa de Facebook. Multă lume a susținut-o pe prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, însă o bună parte dintre internauți au criticat-o, acuzând-o pe frumoasa șatenă de ipocrizie.

Citește și:Ilinca Vandici confirmă cel mai trist scenariu. Zvonurile sunt adevărate! Prezentatoarea TV s-a despărțit de Andrei Neacșu

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alaturi de el, cu iubire și susținere. Este o perioada grea în care avem nevoie de liniște, întelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mere alãturi de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viață mea profesională și personală!”, a scris aceasta pe pagina ei de Facebook.

Conform dreclarațiilor unor surse din apropierea cuplului, cei doi ar fi încercat să își repare relația, însă nimic nu a funcționat, iar cei doi au decis să se separe.

Postarea Ilincăi Vandici a atras foarte multe mesaje de susține, în care internauții o încurajează, asigurând-o de faptul că este o femeie puternică, care va reuși să treacă peste aceste momente extrem de dificile. Chiar și artista Elena Gheorghe i-a transmis un mesaj prezentatoarei „Bravo, ai stil!”:

„Ești un om minunat și sunt sigură că tot ce e mai frumos și mai bun urmează pentru tine. Te îmbrățișez!”, i-a scris Elena Gheorghe.

Cât de dur au criticat-o fanii pe Ilinca Vandici

Totuși, nu toată lumea a reușit să fie empatică cu Ilinca Vandici și să înțeleagă faptul ca aceasta trece, poate, prin niște momente dificile. Una dintre internaute a preferat să o taxeze pentru o declarație mai veche a prezentatoarei TV, care la momentul acela a stârnit nenumărate controverse. Femeia a subliniat „ipocrizia”, de care bruneta a dat dovadă. Mai multe mesaje în care Ilinca Vandici a fost aspru criticată au apărut la postarea acesteia.

„Tu erai, fă? Să moară tata! Acum șase luni dădeai sfaturi despre cum se întreține o relație și ce fericită ești tu. Borăsc!; Era de așteptat. Așa e cu băieții de bani gata. Vă uitați la milioanele din conturi și uitați ca aveți o viață. Umblați după banii lor si sfârșiți singure!; ”Aș ierta orice” (n.r.: ironie); Se știa de mult că urmează asta!”, sunt o parte dintre mesajele dure pe care oamenii au ținut să le lase la postarea vedetei.

În anul 2016 fanii Ilincăi Vandici se bucurau la aflarea veștii că aceasta și-a găsit fericirea și liniștea în brațele lui Andrei Neacșu. La foarte puțin timp distanță se afla că aceasta este insărcinată și că urmează să aducă pe lume un copilaș, alături de bărbatul care îi aduce fericirea. Aceștia s-au căsătorit sub privirile a sute de oameni. Acum, însă, lucrurile nu mai sunt la fel de roz, iar cei doi au decis să se separe.

„Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a fost declarat Ilincăi Vandici.

Citește și: Ilinca Vandici, patru zile în Dubai, alături de fiul ei. Nu au ratat niciun parc de distracţii