Ilinca Vandici, patru zile în Dubai, alături de fiul ei. Nu au ratat niciun parc de distracţii

Ilinca Vandici şi băieţelul ei, Zian, au petrecut o mini-vacanță în Dubai, acolo unde s-au cazat la renumitul hotel Palazzo Versace. Vedeta şi fiul ei au luat la rând parcurile de distracţii şi abia aşteaptă să revină pentru o nouă aventură.

11 mai 2023, 20:18
Ilinca Vandici, patru zile în Dubai, alături de fiul ei. Nu au ratat niciun parc de distracţii

Ilinca Vandici i-a facut o surpriză băieţelului ei, Zian, oferindu-i un mini-sejur  în Dubai

În cele patru zile petrecute aici, Ilinca și Zian au mers la trei parcuri de distracții acoperite, care pot fi frecventate și în timpul verii, fără a simți disconfortul căldurii.

,Zian adoră aventura, parcurile de distracții și, după experiența Disneyland, de acum câteva luni, mi-am dorit să mergem împreună într-o nouă expediție, așa cum ne place nouă să spunem, dar, de această dată, într-o destinație caldă, care să ofere mult mai multe atracții pentru copii. Am ales Dubai, după ce m-am documentat ce poți face acolo cu un copil de vârsta lui. Am avut doar patru zile la dispoziție, din pricina filmărilor pentru emisiune, dar au fost pline de momente unice de care ne-am bucurat foarte mult”, a povestit Ilinca, citată de Click.

Citeşte şi Momente dificile pentru Simona Gherghe. „Mi-am lăsat copilul la spital, cu o branulă”

Ilinca și-a dus fiul și la Kidzania, un parc din incinta Dubai Mall, care este construit ca un oraș în miniatură pentru copii, unde aceștia pot experimenta diferite meserii și activități, iar ultima zi de vacanță a rezervat-o pentru Dubai Safari Park, o grădină zoologică total diferită de ce am mai văzut până acum, ce oferă animalelor un mediu mai apropiat de cel natural.

,,Am avut un tur într-un mic autobuz, care ne-a plimbat printre animale, în zonele unde stau, zone ce recrează fidel mediul lor natural. Am văzut lei, tigri, crocodili, hipopotami, rinoceri albi, gheparzi, maimuțe, bivoli. Girafele au reprezentat însă atracția pricipală. Am avut posibilitatea să le hrănim și să le mângâiem. Zian a fost extrem de fericit să trăiască o asemenea experiență.

Mulți m-ați întrebat de ce am ales Dubai ca și destinație de vacanță alături de copil. E simplu! Pentru că aici am găsit o mulțime de locuri și activități super atractive pentru copii și nu ne-am plictisit nici măcar o secundă! Sunt recunoscătoare, așadar, pentru tot!”, a povestit Ilinca Vandici.

Citeşte şi Nicolae Guță, primele declarații după ce fiul lui a fost snopit în bătaie pe stradă: „L-au prins nu știu pe unde și i-au dat în cap”

Pentru că experienţa din Dubai a fost una euşită, vedeta mărturisește că intenționează să revină în Dubai în curând, atunci când va avea mai mult timp liber, pentru a petrece, alături de familie, o vacanță mai îndelungată. Ea a stabilit,  deja,  următoarele  atracții potrivite pentru Zian.