Ilinca Vandici a trecut prin momente care i-au schimbat radical viața: „Lucrurile care m-au ajutat vin dintr-o depresie pe care am suferit-o”

Ilinca Vandici a povestit despre evenimentele din viața ei care au făcut-o să sufere foarte mult, dar care au ajutat-o să ajungă cine este acum.

23 dec. 2022, 09:58
Ilinca Vandici a trecut prin momente care i-au schimbat radical viața: „Lucrurile care m-au ajutat vin dintr-o depresie pe care am suferit-o”
Ilinca Vandici a suferit de depresie

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi. Vedeta se poate considera o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și pe cel profesional. Însă, lucrurile nu au fost întotdeauna la fel de bune pentru prezentatoarea „Bravo, ai stil!”.

Vedeta a povestit despre depresia care i-a schimbat radical viața. În urmă cu mai mulți ani aceasta a avut parte de o perioadă dificilă, dar care s-a dovedit benefică în timp.

„La 18 ani am plecat de acasă și m-am mutat singură în București, a fost o dovadă de curaj, de nebunie, de inconștiență, dar a fost drumul meu, calea mea pe care trebuia să vin și mă bucur că am făcut această alegere.

Citește și: Câştigător Vocea României 2022. Surpriză totală, votul care a dat peste cap toate pronosticurile VIDEO

Ulterior, lucrurile care m-au ajutat cel mai mult să mă dezvolt în ultimii ani de zile vin dintr-o depresie pe care am suferit-o, pe care am trăit-o, pe care am simțit-o și care, uite, deși pare la prima vedere ceva rău, s-a transformat în ceva extrem de bemefic pentru mine, pentru că am reușit să mă descopăr și mai mult, am reușit să echilibrez foarte mult toate aspectele viații mele, iar asta cred eu că m-a făcut și mă face în continuare omul care sunt astăzi”, a declarat Ilinca Vandici, pentru wowbiz.ro.

Ilinca Vandici, sfaturi pentru femei

Vedeta este cu siguranță una dintre cele mai elegante femei din România. Aceasta a dat câteva sfaturi, dar spune că cea mai importantă calitate este atitudinea.

Citește și: Motivul pentru care actrița din Suleyman Magnificul a încercat să își ia viața

„Mă feresc să spun că fac greșeli! Nu cred în greșeli pentru că nu mai cred în reguli impuse de modă, atâta timp cât se poartă orice, oricum și oricând, important este să îți vină bine, să te simți bine, să te reprezinte hainele respective, să le porți tu pe ele și nu ele pe tine.(…) Mai ales că odată cu proiectul Bravo, ai stil!, lumea a învățat foarte multe pentru că sunt anumite detalii extrem de simple de care dacă ții cont, nu are cum să nu iasă o ținută impecabilă.  Apropo de eleganță, să știi că din punctul meu de vedere, eleganța unui om, a unei femei se vede mai mult în personalitatea ei, în modalitatea în care vorbește, în felul în care se poartă, în ceea ce transmite celor din jur și în ceea ce lasă în urma ei și da,  vine și ținuta cumva să întregească acest tablou, dar eleganța nu ține doar de hainele pe care le porți”, a mai spus prezentatoarea.