Ilinca Vandici, dezamăgită în vacanța din Mexic: „Din păcate, nu am veşti bune!”

Ilinca Vandici a plecat în Mexic, alături de soţul ei, Andrei Neacşu, şi de băiatul lor de 5 ani, Zian, însă de când au ajuns în locația de lux, ploile torențiale le-au cam stricat planurile.

28 dec. 2022, 09:52
Ilinca Vandici, dezamăgită în vacanța din Mexic: „Din păcate, nu am veşti bune!”

Ilinca Vandici a ales să își petreacă vacanța în Mexic, însă planurile i-au fost date peste cap de ploile torențiale care nu s-au oprit de trei zile.

Prezentatoarea de la Kanal D spune că fiul ei Zian este extrem de trist și se roagă în fiecare zi ca soarele să apară pe cer.

Citiți și: Ilinca Vandici a trecut prin momente care i-au schimbat radical viața: „Lucrurile care m-au ajutat vin dintr-o depresie pe care am suferit-o”

„Primele poze după trei zile de stat în cameră… Încă plouă… Realitatea este că am stat în costum de baie doar cinci minute, după care am pus repede prosoapele pe noi, cât să ne bucurăm puţin măcar de peisaj (care e superb, apropo) şi de aerosoli, că de vreme bună nu avem şanse…

Cel puţin nu încă! Nu am ştiut că în Mexic în această perioadă sunt mai multe şanse de ploaie decât de vreme bună! Peste tot unde am căutat şi am întrebat, recenziile erau foarte bune… Noi ca noi, că suntem adulţi, trecem peste dezamăgiri mai uşor, dar copilul… Îl roagă în fiecare zi pe Dumnezeu să ne dea soare, ca să poată sta la plajă.

Şi adevărul e că e tare dificil să-i consumi energia când nu ai ce face efectiv… Deci, până acum, din păcate, nu am veşti bune, dar totuşi sper, ca după atâta drum şi după atâta nevoie de această vacanţă, într-un final va ieşi soarele”, a scris vedeta de la Kanal D, în urmă cu o zi, pe pagina sa de Instagram.

Între timp, soarele a ieșit în Mexic, iar Ilinca și familia ei se bucură de soare, pe plaja exotică.

Citiți și: Ilinca Vandici, declarații despre al doilea copil: „L-am lăsat pe el să aleagă”