Ilinca Vandici, declarații despre al doilea copil: „L-am lăsat pe el să aleagă”

Ilinca Vandici, declarații despre al doilea copil. Prezentatoarea de la Kanal D se bucură de un real succes în carieră, însă și de viața personală este extrem de mulțumită. Are un copil frumos, pe care îl iubește foarte mult.

15 dec. 2022, 18:09
Ilinca Vandici, declarații despre al doilea copil: „L-am lăsat pe el să aleagă”
Ilinca Vandici, declarații despre al doilea copil

Ilinca Vandici, declarații despre al doilea copil. Într-un interviu, vedeta a vorbit despre viața cu un singur copil și de asemenea, a prezentat și decizia luată cu privire la o nouă sarcină. Prezentatoarea este mai fericită ca oricând alături de Zian. Cei doi au aventuri zilnice de dimineață până seara și au grijă să petreacă și timp de calitate împreună.

Ilinca Vandici, declarații despre al doilea copil

În fiecare zi se întâmplă atât multe lucruri și pentru că sunt prezentă acolo zilnic alături de el, pentru câteva ore, pentru toată ziua, pentru câteva minute seara înainte de culcare, nu contează. Important e că petrecem timp împreună, timp de calitate.

În egală măsură i-am povestit și despre lucrurile frumoase, cât de bine e să ai un frățior sau o surioară, cum împărțiți sarcinile, jucăriile, cum vă jucați împreună, cum faceți boacăne împreună. Drept urmare, l-am lăsat pe el să aleagă și ulterior la această întrebare a fost ‘Nu, nu am nevoie, mulțumesc’.”, a mărturisit vedeta.

Citește și: Ilinca Vandici este foarte chibzuită, cu toate că are o situație materială bună. În ce îi place să investească cei mai mulți bani

La ce a renunțat Ilinca Vandici pentru a face economii

Atunci când vine vorba de cumpărături, prezentatoarea TV a mărturisit că este restrictivă chiar și în ceea ce îl privește pe fiul ei, Zian. „Vrea Zian să cumpărăm în fiecare zi o mașinuță. Ok, nu mai cumpărăm în fiecare zi, cumpărăm de două ori pe săptămână o mașinuță, am zis să fim mai cumpătați la ce se întâmplă în lume.

Nu mai cumpărăm 7 zile din 7, ci 2 din 7. Machiaj, păr, pot să mi le fac și singură dacă nu este ceva extrem de complicat și mă descurc. E bine așa. Mi-ar plăcea să îmi cumppăr elicopter, să economisesc timp. Însă la semafor pot să trimit un mail, să fac un story, o postare, de multe ori mănânc la volan. Încerc să economisesc mai mult timp. Stresul că nu mai avem timp comprimă alte activități. Mai mănânc la volan, mă mai machiez la volan, asta e”, a declarat Ilinca Vandici.