Ilinca Vandici este foarte chibzuită, cu toate că are o situație materială bună. În ce îi place să investească cei mai mulți bani

Ilinca Vandici este considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi. Cu toate acestea, știm bine că nu este deloc ușor să ai acest statut, mai ales că este nevoie să investești în imaginea ta și să ai grijă ca exteriorul să fie unul foarte plăcut.

07 nov. 2022, 21:31
Ilinca Vandici este foarte chibzuită, cu toate că are o situație materială bună. În ce îi place să investească cei mai mulți bani

Ilinca Vandici este considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi. Frumusețea are însă și prețul ei, iar Ilinca Vandici știe acest lucru din plin. Nu e ușor să ai o siluetă ca trasă prin inel sau un ten impecabil, iar atunci când ești persoană publică trebuie să fii mereu în formă.

În ce investește cei mai mulți bani

Desigur că atunci când vorbim despre Ilinca Vandici ne gândim că cei mai mulți bani se duc pe vacanțe extrem de costisitoare, în locuri unde doar cei cu multe zerouri în cont pot ajunge, însă lucrurile nu stau așa deloc.

„ Nu fac investiții extrem de mari, însă investesc în imaginea mea, în tot ceea ce înseamnă exteriorul – haine, accesorii, pantofi – în vacanțe, în conținutul pe care îl realizez pentru rețelele mele sociale. În continuare investesc în imaginea mea” a declarat Ilinca Vandici pentru ciao.

Vedeta este foarte chibzuită și calculată atunci când vine vorba de bani. Cu toate acestea îi place să fie mereu în pas cu moda și să afiseze mereu un look cât mai fresh.

Ilinca Vandici este o familistă convinsă

Cu toate că atunci când este prezentă la diferite evenimente mondene afișează o imagine impecabilă, în restul zilei este o mamă și o soție devotată. Vedeta Kanal D este extrem de implicată în creșterea fiului ei, Zian, cu care petrece majoritatea timpului. Să nu uităm însă și de soțul ei, Andrei Neacșu, pe care îl iubește foarte mult și după cum chiar ea susține i-ar trece cu vederea aproape orice.

,,I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute. Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea”, a declarat Ilinca Vandici la Kanal D

Citește și: VIDEO! Culiță Sterp, făcut praf pe internet pentru că și-a suprapus concertele în Spania! „Niciun lăutar n-are voie să facă așa ceva! E chestie de obraz! Tu pe banii femeii ăleia te-ai dus să cânți în altă parte!

Citește și:Ce trebuie să facă o femeie ca să fie sexy. Cătălin Botezatu, mărturisiri fără perdea: „E atât de simplu”