Ilinca Vandici, în lenjerie intimă la 3 ani de când a născut. Imaginile provocatoare au ajuns pe Internet

Ilinca Vandici şi-a surprins fanii cu o şedinţă foto incendiară. Vedeta a pozat în lenjerie intimă şi a arătat tuturor cât de bine arată la 3 ani după ce a născut.

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 11:25

La 33 de ani, Ilinca Vandici se mândreşte cu un fizic de invidiat, iar asta se datoarează alimentaţiei echilibrate, dar şi orelor petrecute în sala de sport. Prezentatoarea de la Kanal D îşi permite să pozeze în ţinute sexy, în costume de baie şi chiar în lenjerie intimă.

„Cel mă important este să te iubeşti! Să te iubeşti exact aşa cum eşti, să te accepţi şi să ai grijă de ţine! Să ai grijă ce spui, ce faci, ce mănânci, cum te porţi. Ani de zile m-am luptat cu lipsa de încredere în mine. Au fost perioade delicate din viaţă mea. Orice articol apărut în presă, mă făcea să îmi pun întrebări şi să mă îndoiesc de mine.

Am ajuns în punctul în care mă iubesc, fără a fi narcisistă şi sunt fericită că sunt mama, soţie şi fiica! Mi-am dat seama ce frumos este să fi femeie şi că într-o societate condusă de reguli şi categorii, este important să fi TU! Îmi place lenjeria din dantelă, cred că adaugă un touch senzual, cred că a fi feminină ţine şi de ce alegi să porţi!”, este mesajul postat de vedetă pe reţelele de socializare.

Ilinca Vandici a stârnit mânia şefilor de la Kanal D

Ilinca Vandici, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la Kanal D, a stârnit indignarea şefilor săi după o postare pe Instagram în care lăsa de înţeles că ar dori să participe la reality show-ul unei televiziuni concurente.

Se pare că totul a pornit după ce Ilinca Vandici a răspuns întrebărilor legate de vestitul reality-show de la Antenă, pe o rețea de socializare. Prezentatoarea de la Kanal D ar fi mărturisit că și-ar dori să participe la „Asia Express”.

Citeşte şi Scandal la Asia Express, după ce Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au câştigat sezonul 3. Acuzaţii dure la adresa Ginei Pistol

Pare că e o experiență minunată. Cred că mi-aș dori să merg în Asia Express„, s-ar fi destăinuit fanilor Ilinca Vandici, pe Instagram.

Afirmațiile vedetei nu ar fi fost pe placul șefilor din Kanal D şi, cu toate că a șters rapid postarea, Ilinca Vandici ar fi fost băgată în ședință de şefi şi acum riscă o amendă consistentă.