Ilinca Vandici, mărturisiri despre depresia postnatală: „Merg la terapeut”

Ilinca Vandici a făcut mărturisiri despre depresia postnatală, pe care a suferit-o imediat după naşterea băieţelului ei, Zian. Vedeta a dezvăluit că, pentru prima oară în viaţa ei, a avut atacuri de panică, stări de tristeţ, frică, dar şi insomnii.

16 mart. 2021, 15:11
Ilinca Vandici, mărturisiri despre depresia postnatală: „Merg la terapeut”

Ilinca Vandici, mărturisiri despre depresia postnatală. Deşi a vrut să nască pe cale naturală, vedeta a stabilit cu medicul ei că ar fi mai bine să renunţe la această variantă din motive lesne de înţeles. Perioada de după a fost una însă foarte dificilă, căci prezentatoarea de la Kanal D s-a confruntat cu stări emoționale pe care nu le mai întâlnise până în acel moment.

Citeşte şi: La ce intervenţie estetică a apelat Ilinca Vandici după ieşirea din carantină. Vedeta simţea nevoia unui refresh

Ilinca Vandici, mărturisiri despre depresia postnatală

A fost prima dată în viață când am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, plâns fără vreun motiv, frică, insomnii, sentimentul de neputință… Sunt stări pe care dacă nu le înțelegi, e greu să le depășești! Lucrez de un an de zile cu un terapeut care mă ajută să înțeleg, să-mi explic și să depășesc anumite episoade din viața mea, inclusiv depresia post-natală!„, a declarat Ilinca Vandici.

Vedeta nu este o mamă exigentă, dar este extrem de grijulie și implicată și își dorește ca fiul ei să aibă partea de cea mai bună educație.

Sunt o mamă extrem de implicată, grijulie, iubitoare! O mamă ce își dorește o educație frumoasă și o dezvoltare sănătoasă a copilului ei! Sunt foarte liniștită și cât e la grădiniță pentru că am încredere totală și știu sigur că e pe mâini bune! De obicei, după ce îl iau de la grădiniță, stăm împreună și ne facem programul nostru, astfel încât, fiind cu mine, în mijlocul familiei, iar nu am de ce să mă panichez!„, a mai spus prezentatoarea tv pentru Viva.ro.

Este acuzată de fani că a exagerat cu operaţiile estetice

În urma imaginilor pe care le postează pe reţelele de socializare, Ilinca Vandici este acuzată că a exagerat cu operaţiile estetice şi că intră în categoria femeilor care arată la fel.

„Unde-i Ilinca cea frumusica de altadata? Erai o superbitate de femeie inainte de aceste interventii si inainte sa exagerezi cu sportul. Ma uit cu placere la Bravo ai stil din 2017-2018 si te admir acolo, erai speciala. Acum esti la fel ca toate celelalte femei care vor sa arate ca altcineva…asta imi inspiri mie”, este unul dintre comentariile de pe Instagram.

Vedeta nu s-a putut abţine şi i-a răspuns persoanei care i-a lăsat mesajul, precizându-i că şi-a pus doar puţin acid în buze, iar sport face de aproximativ zece ani.

Cred ca vorbești despre tine…. Ce intervenții??? Puțin acid in buze, care aproape s-a absorbit deja de tot???? Sport fac de 10 ani de zile, NU pentru ca vreau sa arat ca cineva, CI pentru ca îmi place sportul… So… nesiguranța asta despre care vorbești, poate te caracterizează pe tine și nu îți dai seama… Eu știu bine cine sunt, ce pot, nu am de demonstrat nimănui nimic și ma simt excelent in pielea mea…”, a răspuns prezentatoarea TV.