Ilinca Vandici, nașă de botez! Cât au costat ținutele sofisticate cu care a atras toate privirile

Ilinca Vandici a fost nașă de botez weekend-ul trecut. Prezentatoarea tv a ales să poarte două ținute și a reușit să impresioneze prin eleganță și atitudine.

22 feb. 2023, 09:07

Ilinca Vandici, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din țară și soțul ei au botezat un băiețel weekend-ul trecut. Vedeta de la Kanal D a ales să poarte două ținute pe durata evenimentului. La biserică a ales să poarte un costum alb, compus din pantaloni largi, vestă și sacou, care îi venea extrem de bine.

Pentru petrecere, Ilinca Vandici a optat pentru o rochie de culoare neagră, cu pene aplicate în zona umerilor, pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei voluminoși.

Citiți și: Ilinca Vandici este foarte chibzuită, cu toate că are o situație materială bună. În ce îi place să investească cei mai mulți bani

Cât au costat-o pe Ilinca Vandici ținutele purtate la botez

Jurnaliștii de la WOWbiz au aflat cam cât a investit frumoasa vedetă în look-ul ei. Astfel, costumul în stil bărbătesc, care o făcea extrem de sexy, costă în jur de 600 de lei. Apoi, a urmat o rochie neagră, simplă, cu pene, a cărei preț se învârte tot în jurul a câteva sute de lei. Se vede că Ilinca Vandici prezintă o emisiune despre modă, vedeta știe ce să poarte și cum să asorteze piesele vestimentare.

Prezentatoarea TV este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

„Să fii binecuvântat, dragul meu Achim Dimitrie! Să ai o viață liniștita, frumoasă, ușoară. Să te bucuri de toate darurile pe care ți le da Dumnezeu. Să te înconjori doar de oameni care să te ajute să evoluezi în fiecare zi! Te iubește nașa”, a scris Ilinca Vandici pe Instagram.

Acesta nu este singurul copil pe care l-a creștinat Ilinca Vandici. Aceasta spunea într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, mai în glumă, mai în serios, că ea și Andrei au devenit nași de profesie și că au zece finuți.

Ilinca Vandici, declarații despre al doilea copil

Ilinca Vandici este căsătorită din 2016 cu Andrei Neacșu și împreună au un băiețel. Vedeta a mărturisit că i-a explicat fiul ei Zian despre ce presupune să mai aibă un frate.

„Eu sunt genul de părinte extrem de sincer și corect cu copilul. Nu-l mint niciodată, chiar dacă situația poate nu e favorabilă lui sau nu îi aduce neapărat fericire. Însă, îmi place să fi corectă, să îi spun dinainte ce se va întâmpla sau ce se poate întâmpla, astfel încât el să aibă posibilitatea să aleagă ce vrea să facă și atunci și în ceea ce privește o surioară sau un frățior, am fost deschisă și i-am spus cam cu ce ar veni această schimbare în viața noastră, inclusiv cu faptu că da, nu voi mai avea atâta timp de petrecut cu el, pentru că atenția și afecțiunea mea trebuie să se ducă în două direcții, că voi sta cu bebelușul în brațe mai mult decât stau în acest moment cu el, că poate seara va trebui să îl adorm bebelușul și nu o să pot în același timp să îl adorm și pe el și atunci cumva l-am lăsat pe el să aleagă. În egală măsură i-am povestit și despre lucrurile frumoase, cât de bine e să ai un frățior sau o surioară, cum împărțiți sarcinile, jucăriile, cum vă jucați împreună, cum faceți boacăne împreună. Drept urmare, l-am lăsat pe el să aleagă și ulterior la această întrebare a fost ‘Nu, nu am nevoie, mulțumesc.'”, a mărturisit Ilinca Vandici, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citiți și: Ilinca Vandici a trecut prin momente care i-au schimbat radical viața: „Lucrurile care m-au ajutat vin dintr-o depresie pe care am suferit-o”