Ilinca Vandici, prima reacție după ce fostul soț s-a afișat cu noua iubită: „Am văzut, îți dai seama. Ce să simt?”

Ilinca Vandici, prima reacție după ce fostul soț s-a afișat cu noua iubită. Prezentatoarea și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu nici un an. Cei doi au împreună un băiețel și sunt într-o relație cât se poate de bună, de dragul copilului.

12 mart. 2024, 11:28
Ilinca Vandici, prima reacție după ce fostul soț s-a afișat cu noua iubită: „Am văzut, îți dai seama. Ce să simt?”
Ilinca Vandici, prima reacție după ce fostul soț s-a afișat cu noua iubită

Ilinca Vandici, prima reacție după ce fostul soț s-a afișat cu noua iubită. Prezentatoarea a revenit pe micul ecran, dar alături de Teo Trandafir, unde prezintă emisiunea  ”Follow Us”. Cele două dezbat mai multe subiecte care apar în spațiul public, iar în prima ediție, au dat de un articol legat de fostul soț al Ilincăi Vandici și presupusa lui iubită, femeia alături de care a fost surprins de curând.

Citește și: Ce i-a spus Ilinca Vandici fiului său, când s-a despărțit de tatăl lui: „I-am zis că poate avea mai multe case în care să se bucure. Ce poate fi mai frumos de atât?”

Ilinca Vandici, prima reacție după ce fostul soț s-a afișat cu noua iubită

Chiar în propria emisiune, vedeta a vorbit și despre acest subiect, explicând că nu este deloc deranjată de faptul că fostul ei partener și-ar fi refăcut viața. De asemenea, Ilinca Vandici a mai precizat că în ciuda faptului că ea și Andrei s-au despărțit, cei doi vor fi legați mereu de fiul lor.

Apropo de subiecte interesante. Știi cum e. Ni se dă, că presa e mare. Persoanele publice de asemenea, oamenii afiliați persoanelor publice de asemenea. Stând și informându-ne pentru emisiune zilele acestea a apărut un subiect cu fostul meu soț, alături de actuala lui iubită sau cel puțin așa susțin colegii noștri de presă.

Am văzut, îți dai seama. Ce să simt? Cumva mi-am spus-o și o să o repet. Lucrurile între noi sunt clare. Vom rămâne în continuare părinți pentru copilul nostru, pentru că așa e normal. În rest, fiecare e liber să își trăiască viața așa cum dorește”, a declarat Ilinca Vandici.