Ilinca Vandici se mută în casă nouă. Ce spune prezentatoarea despre această decizie: „Strictul necesar. N-am intrat în mai multe…”

Ilinca Vandici se mută, alături de familia ei, într-o nouă locuință. Vedeta a făcut dezvăluiri despre acestă schimbare din viața ei.

26 oct. 2022, 11:52
Ilinca Vandici se mută în casă nouă. Ce spune prezentatoarea despre această decizie: „Strictul necesar. N-am intrat în mai multe…”

Prezentatoarea TV urmează să se mute în noua casă și a vorbit despre va arăta noua locuință. Ilinca Vandici a dezvăluit că a ales să se rezume la strictul necesar, mai ales pentru că este foarte costisitor să-ți faci o casă în zilele noastre.

Prezentatoarea de la Kanal D nu a apelat la un designer pentru fiecare detaliu, pentru că a vrut ca totul să fie așa cum a vrut ea. Chiar dacă mutarea nu a avut loc încă, vedeta speră ca acest lucru să se întâmple cât de curând posibil.

„Urmează, în viitorul apropiat. Când o fi, să fie primit, Doamne ajută!”

Ilinca Vandici spune că nu a vurt ceva extraordinar, și a ales să aibă o locuință potrivită pentru familia ei.

„Strictul necesar, atât. Camera copilului, camera noastră, un dormitor pentru musafiri și cam atât. Bineînțeles, și o bucătărie, un dining, un living… Strictul necesar. N-am intrat în mai multe pentru că, în primul rând, e extrem de costisitor să-ți faci o casă în ziua de azi.

În al doilea rând, eu sunt și super tipicară și, atunci, nu merg pe mâna unui designer 100%. Trebuie să aleg eu, trebuie să văd eu, iar asta necesită timp, timp pe care nu îl am ca să fac ceva în plus. Atunci, prefer să fac lucrurile de bază și să o las așa, că e perfect”, a declarat vedeta, pentru viva.ro.

Citește și: La ce a renunțat Ilinca Vandici pentru a face economii. Vedeta pune demult bani deoparte

Cunoscuta prezentatoare a vorbit și despre vacanțele în care a încercat să își reîncarce bateriile.

„Relexant, cu soare mult, cu momente în care am încercat să-mi reîncarc bateriile, am făcut și conținut pentru on-line, am citit ceva, am mâncat ce mi-a poftit creierul. Deci m-am relaxat, m-am simțit bine, m-am distrat”, a mai spus Ilinca Vandici.

Vedeta spune că nu are reguli atunci când vine vorba de dietă și că are același stil de viață de mai bine de un deceniu, lucru care o ajută să se mențină în formă.

„Nu, nu țin o dietă. Nu știu dacă am ținut, în viața mea, o dietă dată de un nutriționist sau așa. Eu am același stil de viață, același regim echilibrat de mai bine de 10 ani deja, și ăsta e secretul. Adică pentru mine, cum să zic eu, și cred că pentru oricine, e mai greu să ții o dietă drastică o lună, două, trei, după care te gândești: >. Deci corpul nu face față cu bine la toate transformările astea.

Tocmai de aceea, am promovat un stil de viață echilibrat și mi se pare foarte important să încerci să mănânci cât se poate de sănătos, să faci un pic de sport, dar să-ți permiți, când vrei să trișezi, să mănânci dulce, să mănânci fast-food, nu contează, absolut tot ce poftești tu”, a adăugat ea.

Citește și: Motivul pentru care Ilinca Vandici nu mai vrea al doilea copil: „Greșeala este omenească”

Întrebată care este pofta căreia nu îi poate rezista niciodată, Ilinca Vandici a avut un răspuns surprinzător.

„Paste, desert ce conține ciocolată, multe fructe. Ce îmi mai place: Stai să mă gândesc ce e nesănătos! Semințe, îmi place să mănânc semințe, să ronțăi semințe. Aș mânca, uneori, cantități extrem de mari de fructe. Ce să vezi? Nici astea nu sunt bune în cantități mari, deoarece conțin fructoză. Cam astea sunt, puține, pot fi numărate pe degete. Ah, și burger, și cartofi prăjiți! Deci câteva acolo. Dacă mai stăm cinci minute, mă mai gândesc”, a dezvăluit prezentatoarea TV.