La ce a renunțat Ilinca Vandici pentru a face economii. Vedeta pune demult bani deoparte

Ilinca Vandici este o femeie asumată în ceea ce priveșt deciziile pe care le ia în viața profesională, dar și în cea personală, de aceea a declarat cum reușește să economisească bani.

10 oct. 2022, 14:43
La ce a renunțat Ilinca Vandici pentru a face economii. Vedeta pune demult bani deoparte

Invitată în cadrul Galei de Excelență, vedeta TV a primit un premiu și, înainte de toate, a dezvăluit în cadrul unui interviu că, din cauza perioadei dificile prin care trecem din cauza războiului și consecințele pe care acesta le are, este necesar ca fiecare să își restrângă cheltuielile, așa cum, de alfel, face și ea.

Atunci când vine vorba de cumpărături, prezentatoarea TV a mărturisit că este restrictivă chiar și în ceea ce îl privește pe fiul ei, Zian.

Citește și: Motivul pentru care Ilinca Vandici nu mai vrea al doilea copil: „Greșeala este omenească”

Cum reușește Ilinca Vandici să economisească

„Vrea Zian să cumpărăm în fiecare zi o mașinuță. Ok, nu mai cumpărăm în fiecare zi, cumpărăm de două ori pe săptămână o mașinuță, am zis să fim mai cumpătați la ce se întâmplă în lume”, a declarat Ilinca Vandici pentru WOWnews.

„Nu mai cumpărăm 7 zile din 7, ci 2 din 7. Machiaj, păr, pot să mi le fac și singură dacă nu este ceva extrem de complicat și mă descurc. E bine așa. Mi-ar plăcea să îmi cumppăr elicopter, să economisesc timp. Însă la semafor pot să trimit un mail, să fac un story, o postare, de multe ori mănânc la volan.

Încerc să economisesc mai mult timp. Stresul că nu mai avem timp comprimă alte activități. Mai mănânc la volan, mă mai machiez la volan, asta e”, a mai spus vedeta.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de pe micile ecrane, devenind o prezență inspirațională pentru publicul larg.

Citește și: Ilinca Vandici, explicații despre declarațiile controversate care le-a făcut: „Asta e una dintre lecțiile pe care le-am învățat în perioada asta. Am greșit”