Ilinca Vandici, umilită de amanta soţului ei. Ce mesaj a primit vedeta de la iubita lui Andrei Neacşu

Ilinca Vandici (36 de ani) şi Andrei Neacșu (30 de ani) s-au despărţit, dar se pare că ruptura s-a produs încă de aucm doi ani, când bărbatul şi-ar fi găsit fericirea în braţele altei femei.

16 mai 2023, 12:02
Ilinca Vandici, umilită de amanta soţului ei. Ce mesaj a primit vedeta de la iubita lui Andrei Neacşu
Ilinca Vandici, umilită de amanta soţului ei

Ilinca Vandici, umilită de amanta soţului ei. Surse apropiate din anturajul celor doi au declarat pentru Click! că amanta lui Andrei Neacşu o sună pe prezentatoarea de la Kanal D și îi cere să îi acorde acestuia divorțul!

Andrei Neacșu, afaceristul cu care vedeta are un băiețel de șase ani, pe micuțul Zian, și-ar fi găsit fericirea deja în brațele altei femei care insistă foarte mult ca acesta să fie separat și în acte de prezentatoare: „Prietena nouă a lui Andrei ar fi sunat-o pe Ilinca și ar fi amenințat-o că o face de râs prin presă dacă nu îi acordă divorțul și trebuie să înțeleagă că el a lăsat-o de ceva vreme. Am înțeles că sunt vreo doi ani de când este împreună cu ea, de când tot se tatonează. Cei din jurul ei, toți știau că Ilinca, de vreun an de zile, stă despărțită de soțul ei, adică fac doar așa activități de ochii lumii împreună, dar ei de aproape un an de zile nu mai au treabă de nicio culoare”.

Citeşte şi: Ilinca Vandici făcută praf după anunțul divorţului de Andrei Neacșu „Umblați după banii lor și sfârșiți singure!”

Ilinca Vandici ar fi încercat să salveze mariajul la finalul anului trecut, printr-o vacanță în Mexic, fără succes însă, deoarece Andrei Neacşu locuiește deja cu actuala sa iubită într-un apartament luxos din zona de nord a Capitalei, iar vedeta a rămas cu micuțul Zian să locuiască în vila din Tunari.

Citeşte şi: Cu cine s-a iubit Ilinca Vandici înainte de Andrei Neacșu. Ciprian Marica, Cătălin Ţîră şi Alin Cocoş, printre numele grele de pe listă

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie”, este o parte din mesajul postat despre divorţ de Ilinca Vandici.