Cu cine s-a iubit Ilinca Vandici înainte de Andrei Neacșu. Ciprian Marica, Cătălin Ţîră şi Alin Cocoş, printre numele grele de pe listă

Ilinca Vandici a mărturisit că de-a lungul vieții ei a fost destul de ghinionistă în ceea ce privește viața amoroasă. Se pare că acest ghinion se ține scai de ea, dat fiind că acum zvonurile spun că aceasta s-ar fi despărțit de soțul ei.

17 apr. 2023, 16:05
Cu cine s-a iubit Ilinca Vandici înainte de Andrei Neacșu. Ciprian Marica, Cătălin Ţîră şi Alin Cocoş, printre numele grele de pe listă
Cu cine s-a iubit Ilinca Vandici înainte de Andrei Neacșu. Ciprian Marica, Cătălin Ţîră şi Alin Cocoş, printre numele grele de pe listă

Zvonuri din lumea bună a Bucureștiului spun că showbiz-ul românesc ar mai putea fi cutremurat de încă o despărțire total neașteptată. Celebrul cuplu format din Ilinca Vandici și Andrei Neașcu s-ar fi destrămat după mai bine de 7 ani de căsnicie, conform unor surse din anturajul celor doi.

Citește și: O nouă despărțire șochează showbiz-ul românesc. Ilinca Vandici i-ar fi spus adio lui Andrei Neacșu și ar fi plecat de acasă

Se pare că frumoasa vedetă Kanal D ar fi părăsit cuibul familiei, iar bărbatul a început o sesiune de „vânătoare” pe rețelele de socializare în căutarea unei înlocuitoare. Aceleași surse povestesc că această situație durează deja de mai mult timp, respectiv de vreo trei săptămâni. Acum, despre Andrei Neacșu se zvonește că ar trimite mesaje, însoțite de inimioare, mai multor domnișoare din showbiz.

Cu mai mult timp în urmă, Ilinca Vandici a mărturisit că de-a lungul vieții ei a fost destul de ghinionistă în ceea ce privește viața amoroasă. Aceasta a trecut prin relații care nu au fost tocmai cele mai fericite. Aceasta a avut, în trecut, o relație cu fiul vitreg al Elenei Udrea, de care s-ar fi despărțit din cauză că acesta nu avea intenții serioase și avea tendința de a fi infidel.

Ilinca Vandici înselată de mai multe ori

„Am părăsit un bărbat celebru, chiar doi bărbați celebri, care erau celebri sau i-am făcut eu, nici nu mai știu. De fapt, șoc și groază, de unul dintre ei nu eu m-am despărțit, ci el s-a despărțit de mine. Este vorba despre Alin Cocoș. Și știi ce mi-a spus? Eu țin foarte mult la tine, tu ești o persoană specială, însă în momentul de față vreau să experimentez mai mult. Și nu vreau să te înșel sau să-mi bat joc de tine. Și atunci, mai bine prefer să ne despărțim și să rămânem prieteni în continuare, lucru care s-a întâmplat și pentru care, pe moment, i-am zis ce mi-a venit la gură, însă peste ani am apreciat foarte mult asta pentru că mi s-a părut foarte matur din partea lui, chiar dacă eram doi copii la vremea respectivă”, a declarat Ilinca Vandici.

Poate că cea mai faimoasă și mediatizqată relație din viața Ilincăi Vandici a fost cu fost mare fotbalist Ciprian Marica. Și această relație s-a încheiat tot din cauza unei infidelități. Se pare că Ilinca a fost urmărită de ghinion din acest punct de vedere. Ea a făcut mai multe mărturisiri în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

„Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu (…) Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa. Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina.  M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată. Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a încercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă.”, a declarat Ilinca Vandici în mediul online.

Înainte de a se cupla cu Andrei Neacșu, Ilinca Vandici ar fi fost implicată într-o relație amoroasă cu un iubit de-ai Andei Adam, fotbalistul Cătălin Tira.

Citește și: Ilinca Vandici, transferată de la Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea „Bravo, ai stil!”