Ilona Brezoianu aruncă bomba! Ce legătură este între ea și Petrică Mîțu Stoian: „Am dus-o după mine ani buni”

Ilona Brezoianu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, care, în ultima vreme, și-a făcut apariția în extrem de multe show-uri televiziate. Totuși, foarte puțină lume știe care este legătura dintre ea și Petrică Mîțu Stoian.

27 feb. 2024, 16:54
Ilona Brezoianu aruncă bomba! Ce legătură este între ea și Petrică Mîțu Stoian: „Am dus-o după mine ani buni”
Ilona Brezoianu aruncă bomba! Ce legătură este între ea și Petrică Mîțu Stoian: „Am dus-o după mine ani buni”

Ilona Brezoianu este extrem de populară în ultimii ani, iar fanii ei, care o urmăresc știu că a „înnebunit” pe toată lumea cu una din melodiile lui Petrică Mîțu Stoian. Actrița a fredonat în nenumărate rânduri melodia respectivă, chiar și în culisele show-ului X Factor, acolo unde a avut un rol de reporter. Ilona a reușit să îi facă fanii melodiei „Coace, Doamne, prunele” și pe câțiva dintre prietenii ei, printre care și comediantul Mihai Bendeac.

Citește și: Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”

Din acest motiv, lumea a început să se întrebe care este legătura dintre ea și celebrul interpret de muzică populară și de unde a pornit obsesia ei pentru această melodie. Se pare că „vinovată” de acest obicei este chiar Lia Bugnar, pentru că totul a început cu un spectacol în care Ilona Brezoianu a jucat. Vedeta de la Antena 1 a declarat pentru Fanatik care este povestea acestei melodii.

„Cred că dacă Petrică Mîțu Stoian mi-ar fi propus să cântăm melodia asta, aș fi acceptat. Melodia asta e dintr-un monolog. Am jucat într-un spectacol la Teatrul Metropolis scris de Lia Bugnar. Aveam un monolog în spectacol, în care la final cântam și cântam fix asta. De atunci mi-a rămas cu asta. Am mai cântat-o și pe la X Factor. Și, de atunci, am dus-o după mine ani buni”, a explicat Ilona Brezoianu.

Mai mult, Ilona a făcut și o confesiune cu privire la apropierea dintre ea și Marian Capet, hair-stylist-ul alături de care se postează extrem de frecvent pe Instagram. Chiar și așa, actrița a admis că de multe ori are tendința de a fi comodă, motiv pentru care frecvent își aranjează părul la coaforul din cartierul în care locuiește.

„Eu nu reușesc de multe ori să mă sincronizez cu el la program. Așa că am fost la mine la bloc, acolo. Am un salon de cartier. Eu sunt un om foarte comod. E greu să mă pui pe drumuri, așa că în situații de urgență mă duc jos la bloc. Am plecat în pijamale, repede mi-am făcut părul. Porecla asta el a inventat-o, îmi tot spune Laica de foarte mult timp. Așa a și rămas. Și eu îi zic lui la fel”, ne-a spus vedeta.

Citește și: Silvia Chifiriuc, prima reacție după moartea Mioarei Roman. Destul de indiferentă, s-a plâns de propriile probleme de sănătate. „M-am operat a treia oară, am făcut o infecție”