Iluzie optică virală. Ce animal vezi în imaginea de mai jos. Cei ce răspund în 10 secunde sunt adevărate genii

Iluzie optică virală. De această dată, trebuie să priviți imaginea de mai jos și să descoperiți ce animal se ascunde în spatele liniilor.

08 dec. 2023, 19:15
Iluzie optică virală. Ce animal vezi în imaginea de mai jos. Cei ce răspund în 10 secunde sunt adevărate genii
Iluzie optică virală. Ce animal se ascunde în această imagine

Iluzie optică virală. O iluzie optică are scopul de a induce o persoană în eroare  – formele, culorile și suprapunerile formează o imagine care, de cele mai multe ori, este „mișcătoare”. O imagine privită din diverse unghiuri poate crea senzația că se mișcă. În realitate, această senzație este determinată de forme și culori.

Citește și: Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de șoim! Doar cei cu IQ-ul peste medie reușesc să descopere greșeala din imagine în doar 11 secunde

Pentru că iluziile optice sunt înșelătoare ochiului, privitorul este pus în situația de a se utiliza foe de logică, fie de atenție, pentru a descoperi ce se ascunde în imagine. De altfel, o iluzie poate ajuta o persoană să descopere dacă are spiritul de observație dezvoltat.

În imaginea de mai sus se ascunde un animal, iar tot ceea ce trebuie să faceți este să îl descoperiți. În continuare, veți descoperi câteva indicii care să vă ajute să aflați mai ușor animalul.

La o primă vedere, o să observați o formă care se repetă, creând un „pattern”. Pentru a desluși iluzia, ideal ar fi să o priviți fie dintr-o parte, fie din profil, dar în plan îndepărtat.

Citește și: Test IQ pentru minți ascuțite. Mută un singur creion pentru a obține patru triunghiuri

Animalul din imagine se regăsește în Australia, fiind mediul său natural în care se dezvoltă. Este un mamifer marsupial care poate ajune la o greutate maximă de 150 de kilograme. Există mai multe specii și, de cele mai multe ori, se numesc macropozi, deoarece au membrele inderioare lungi. Au auzul și văzul foarte dezvoltate.

V-ați dat seama ce animal este? Dacă nu, răspunsul se află mai jos.

Animalul care se ascunde în această iluzie optică este un cangur. Cangurii sunt animale erbivore rumegătoare și se regăsesc în special în Australia. În regiunea Tasmania și Noua Guinee există cele mai multe specii.