Imagine de MILIOANE. Gina Pistol i-a arătat fața fetiței sale. Cum arăta micuța Josephine

Din momentul în care au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley au fost reticienți cu privire la micuța Josephine, pe care au ținut-o departe de ochii curioșilor. Însă, într-una dintre cele mai recent postări ale Ginei se poate vedea chipul fetiței.

23 apr. 2021, 08:40
Imagine de MILIOANE. Gina Pistol i-a arătat fața fetiței sale. Cum arăta micuța Josephine

Imagine de MILIOANE.  Smiley și Gina Pistol au devenit părinți la începutul lunii martie, iar de atunci fanii sunt ochii în patru pe tot ce postează pe rețelele de socializare, în așteptarea imaginilor cu fetița lor. Cei doi au fost mereu deschiși cu oamenii din mediul online, însă de această dată au ales să fie reticienți.

Gina Pistol a publicat recent o imagine pe conturile de socializare în care se poate observa o mică parte din chipul micuței Josephine Ana Maria, iar așteptarea fanilor a luat sfârșit, cel puțin parțial. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite s-a lăsat fotografiată alături de fetița ei, care doarme liniștită.

Fanii celor două vedete au cerut din primele zile imagini cu micuța, iar recent Smiley a explicat că va arăta chipul fiicei sale, în momentul în care aceasta va crește și își va dori acest lucru. ”Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre Monica Gabor. A cumpărat-o sau nu de la proxeneţi?

Câte kilograme are Gina Pistol, la cinci săptămâni după ce a născut

Gina Pistol (40 ani) a devenit mamă în urmă cu cinci săptămâni. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce greutate are acum, după ce în timpul sarcinii ajunsese la 80 de kilograme! Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a mărturisit că, pe parcursul sarcinii, a ajuns să cântărească 80 de kilograme, iar în prezent cântarul arată 65.  Cu o înălțime de 1,66 m, iubita lui Smiley recunoaște că mai are multe kilograme de dat jos, pentru a-și recăpăta formele care au făcut-o celebră.

„Și ca să vă răspund și la o întrebare pe care o primesc foarte des, nu cred că am slăbit foarte mult. Ajunsesem la aproape 80 de kilograme, iar acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65, dar rămâne între noi, da? Nu am timp și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când mă mai eliberez, o să-mi organizez timpul mai bine, o să mă apuc de treabă”, a dezvăluit Gina Pistol.

Citește și: Drama lui Florin Piersic. Sora lui a înecată, la doar 15 ani: „A sărit în Prut să-şi salveze colega de bancă”