Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a pozat cu manelistul Sorinel Puştiu şi familia lui

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, a avut parte de o întâlnire neașteptată, cu manelistul Sorinel Puştiu şi familia acestuia.

23 sept. 2021, 18:26
Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a pozat cu manelistul Sorinel Puştiu şi familia lui
Klaus Iohannis, s-a pozat cu manelistul Sorinel Puştiu

Imaginea anului la New York. Ieșit la o plimbare și însoțit de doar câteva gărzi de corp, președintele Klaus Iohannis, a fost reperat de câţiva români, printre care şi manelistul Sorinel Puştiu, care a imortalizat întâlnirea.

Citeşte şi: Klaus Iohannis i-a mulţumit lui Joe Biden pentru lupta împotriva pandemiei de coronavirus

Imaginea anului la New York. Sorinel Puştiu s-a pozat cu Klaus Iohannis

Imaginile au ajuns imediat pe rețelele de socializare, postate chiar de manelist, care a afișat mândru cadrul în care s-a surprins alături de Klaus Iohannis.

La ziua tatului meu, ii ceream parerea lui Mr. President Klaus Iohannis 🇹🇩🇹🇩🇹🇩 despre noua melodie ‘’ Daca simtea-ti ca sunt fraier, m-ati fii aruncat in aer ‘’ iar el mi-a raspuns cu un zambet … voi ce spune-ti de ideea melodiei ???„, a scris Sorinel Puştiu pe pagina sa de Facebook.

La ziua tatului meu, ii ceream parerea lui Mr. President Klaus Iohannis 🇹🇩🇹🇩🇹🇩 despre noua melodie ‘’ Daca simtea-ti ca…

Posted by Sorinel Pustiu on Thursday, September 23, 2021

Dacă Klaus Iohannis s-a aflat peste Ocean pentru a participa la reuniunea ONU, Sorinel Puștiu se află într-un turneu muzical pe Coasta de Est a Statelor Unite.

Klaus Iohannis și prima doamnă au ajuns „în stil” la New York

Klaus Iohannis

, președintele României, a plecat duminică, 19 septembrie, din București spre New York într-un avion privat de tip Dassault Falcon 8X (LX-LXL) închiriat de la Global Jet.

În călătoria sa către SUA, șeful statului a făcut escală la Sibiu pentru a o prelua și pe soția sa Carmen Iohannis.

Aeronava de lux în care a călătorit șeful statului este cu adevărat impresionantă, fotoliile din tapițerie albă, canapelele spațioase și bucătăria ultramodernă sunt doar câteva dintre elementele de care Iohannis s-a bucurat în călătoria spre New York.

Interiorul aeronavei dispune și de o arhitectura interioară superbă, iar designul elegant și minimalist include mobilier în culorile dominante alb și negru. (Vezi AICI imaginea)

https://www.facebook.com/negrutiu.florin/posts/407050224118996