Imaginea disperării în ziua cu cele mai multe infectări COVID. Izolator plin cu pacienţi conectaţi la tuburi de oxigen, la Galaţi

Imaginea unui izolator din spitalul din Galaţi, plin cu pacienţi conectaţi la tuburi de oxigen, arată disperarea oamenilor care se luptă pentru a face faţă coronavirusului.

19 oct. 2021, 19:33
Imaginea disperării în ziua cu cele mai multe infectări COVID. Izolator plin cu pacienţi conectaţi la tuburi de oxigen, la Galaţi
Sursa foto: Antena 3

Imaginea disperării în ziua cu cele mai multe infectări COVID. Este vorba despre un izolator din cadrul spitalului din Galaţi, plin cu bolnavi conectaţi la tuburi de oxigen.

Imaginea disperării în ziua cu cele mai multe infectări COVID

O fotografie surprinsă în cadrul spitalului din Galaţi arată cum bolnavii infectaţi cu covid-19 sunt conectaţi la tuburi de oxigen şi luptă pentru a câştiga războiul cu temutul virus.

Pentru că nu mai e loc în spital, Medicii din Galaţi au transformat o ambulanţă în container în care sunt trataţi pacienţii. De asemenea, o altă ambulanţă aflată în parcul de casare, a fost repusă în funcţiune şi transformată în salon, potrivit Antena 3. 

Citeşte şi Președintele Colegiului Medicilor din România, după recordul de infectări şi decese COVID: Nu văd altă soluție decât un lockdown urgent. Vor muri foarte mulți oameni

Potrivit datelor centralizate pe site-ul Instituţiei Prefectului Judeţul Galaţi, municipiul Galaţi are marţi, 19 octombrie 2021, o rată de infectare de 9,17. În ultimele 14 zile fiind confirmate 2.854 de cazuri.

Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 1.790 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 365 au fost declaraţi purtători ai virusului. Numărul total al celor infectaţi a ajuns astfel la 35.745. 25 de pacienți confirmați au ieșit pozitivi la retestare.

De asemenea, potrivit datelor raportate de autorită, 18 persoane au murit în ultimele 24 de ore. Astfel, numărul victimelor COVID-19 din Galați a ajuns astfel la 1.187.

Citeşte şi Record de infectări şi decese COVID-19. Medicul Radu Ţincu: „Camerele de gardă sunt ca pe front, ca în război”