Imaginea emoţionantă cu care Andra şi Măruţă le-au topit inimile fanilor. Tabloul unei poveşti de iubire ideale, care durează de 10 ani

Andra și Cătălin Măruță au o relaţie de peste 10 ani, dar iubirea lor pare să fie cel puţin la fel de puternică, dacă nu chiar mai mare decât la început. Specialiştii atrăgeau atenţia, la începutul pandemiei, că perioada de izolare va avea ca efect, în cazul multor cupluri, îndepărtarea partenerilor. Acest lucru nu doar că nu s-a întâmplat în cazul lor, ba chiar pare să-i fi apropiat şi să fi intensificat iubirea dintre ei. O poză publicată de Andra pe Instagram înfăţişează tabloul dragostei perfecte.

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 16:07

Poza în care Andra și Cătălin Măruță apar în ipostază de îndrăgostiți le-a topit inimile internauților. Au curs comentariile şi reacţiile pozitive – aproape 50.000 de aprecieri şi peste 300 de comentarii pozitive. Pe Facebook, aceeaşi poză a strâns peste 63.000 de reacţii şi peste 1.200 de comentarii. Cei doi afişează zâmbete sincere şi pline de dragoste şi sunt prinși într-o îmbrățișare. 

Citeşte şi Un concurent a fost umilit pe scena „Românii au Talent”. Andra: „Ai cântat cum sforăie tata”

“Sunteți superbi”, “Sunteți minunați”, “Cei mai minunați oameni, o pereche perfectă, sunteți un exemplu de urmat vă ador sunteți totul pentru mine, Andra te ador, idolul meu excepțional”, “Sunteți foarte frumoși împreună, vă stă foarte bine și sunteți cel mai frumos cuplu și cea mai frumoasă familie”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la respectiva poză.

După perioada de izolare, Andra s-a reîntors la treabă. A anunţat-o într-un InstaStory, precizând că a început filmările pentru o reclamă a brandului de cosmetice cu care are un contract. De asemenea, cântăreața a susținut recent și primul ei spectacol post-pandemie.

 


loading...