Imaginea pe care o aşteptau toţi fanii. Cum arată Delia Matache FĂRĂ SUTIEN. Vezi FOTO

Delia Matache este o artistă nonconformistă şi cu idei care mai de care mai trăsnite, însă a evitat să se dezbrace prea mult pe calea ei spre succes. Acum, blonda le-a oferit, însă, fanilor săi de pe reţelele de socializare o incursiune în intimitatea sa, postând pe Facebook o imagine rară, în care apare fără sutien.

RomaniaTV.net
22 oct. 2013, 13:56
Imaginea pe care o aşteptau toţi fanii. Cum arată Delia Matache FĂRĂ SUTIEN. Vezi FOTO

Delia Matache este una dintre puţinele artiste care au preferat să se afirme datorită talentului lor şi mai puţin datorită fizicului. Astfel, fotografiile indecente cu cântăreaţa sunt adevărate rarităţi.

Acum, însă, Delia şi-a încântat fanii de pe Facebook cu o fotografie în care apare fără sutien, purtând doar o hăinuţă descheiată şi un medalion foarte mare.

CITEŞTE ŞI: Delia, pe urmele lui Miley Cyrus. Uite ce gest DEZGUSTĂTOR a făcut vedeta FOTO

Fotografia a adunat rapid mii de „like”-uri, însă comentariile nu au fost dintre cele mai favorabile, probabil din cauza unghiului şi a luminii nu tocmai avantajoase. „Două perechi de sâni şi o mână de bărbat”, a fost unul dintre cele mai răutăcioase comentarii, care sublinia faptul că, din cauza luminii, Delia pare să aibă două perechi de sâni, iar mâna în care ţine telefonul este mai degrabă inestetică.