Imaginea postată de Ileana Sterp care a ridicat semne de întrebare fanilor: „De ce nu apar în poză, nu vă înţelegeţi cu ei?”

Imaginea postată de Ileana Sterp care a ridicat semne de întrebare fanilor. Artistul a împlinit zilele trecute vârsta de 30 de ani şi a organizat o mega-petrecere la un restaurant din Haţeg, unde au luat parte fraţii Cercel, dar şi Vlăduţa Lupău.
Alina Costache
28 oct. 2022, 12:35
Imaginea postată de Ileana Sterp care a ridicat semne de întrebare fanilor:
Imaginea postată de Ileana Sterp care a ridicat semne de întrebare fanilor

Imaginea postată de Ileana Sterp care a ridicat semne de întrebare fanilorCântăreţul a marcat momentul aniversar printr-o petrecere fabuloasă, unde s-au dat dedicații de 120.000 de euro. Acesta a aruncat cu bani la propriu pe Florin şi Ionuţ Cercel, care au întreținut atmosfera. (Vezi AICI imagini)

Imaginea postată de Ileana Sterp care a ridicat semne de întrebare fanilor

Recent, fiica cea mare a mamei Geta a postat pe reţelele de socializare o fotografie de familie, însă nu apar toţi membrii, iar fanii au sesizat acest lucru. Cei care lipsesc din poză şi nici la petrecere nu au fost prezenţi sunt Iancu Sterp şi iubita lui, Denisa.

Familie faina ❤️ imediat incep întrebările despre Denisa si Iancu, ca de ce nu sunt in poza, nu vă înțelegeți cu ei? Va puuuup„, este una dintre întrebările prietenilor virtuali, care sunt la curent cu tot se întâmplă în familia Sterp.

Mai mult decât atât, internautii au început să analizeze şi să interpreteze toate gesturile făcute de familia lui Culiţă, mai ales cele dintre mama Geta şi surorile artistului.  „Nu se sesizează nimeni ca Daniela nu sta lângă Culita? Hai sa înceapă datul cu părerea„, este comentariul amuzant făcut de un alt fan.

Citeşte şi: Cum au fost fotografiate mama Geta şi Daniela Iliescu, la ziua lui Culiţă Sterp. Imaginile spun totul despre relaţia lor

Ce cadou a primit Culiță de la Ileana Sterp

Ileana Sterp a postat pe contul ei de YouTube un vloog în care le-a arătat urmăritorilor ce cadou i-a pregătiti lui Culiță. Acesteia i-a fost greu să aleagă cadoul, pentru că manelistul are deja tot ce își dorește.

Totuși, tânăra i-a oferit două cadouri fratelui ei, ambele originale și personale. I-a cumpărat artistului o brățară pe care a gravat un mesaj emoționant.

Este ziua lui Culiță și am avut niște emoții pentru că i-am comandat o brățară faină și mă bucur din suflet. Dar nu v-am arătat cadoul propriu-zis despre care v-am povestit zilele trecute. I-am făcut un cadou original aș spune eu, o să vi-l arăt mai târziu.

Așa arată brățara, vedeți și voi ce mesaj fain i-am pus pe ea: Unde viața începe și iubirea nu se termină niciodată. Familia C.M.D. (Culiță, Milan, Daniela). Nu știam ce să-i iau pentru că el are de toate”, a povestit Ileana Sterp.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!