Imaginea postată de Ileana Sterp care a ridicat semne de întrebare fanilor: „De ce nu apar în poză, nu vă înţelegeţi cu ei?”

Imaginea postată de Ileana Sterp care a ridicat semne de întrebare fanilor. Artistul a împlinit zilele trecute vârsta de 30 de ani şi a organizat o mega-petrecere la un restaurant din Haţeg, unde au luat parte fraţii Cercel, dar şi Vlăduţa Lupău.

28 oct. 2022, 12:35
Imaginea postată de Ileana Sterp care a ridicat semne de întrebare fanilor: „De ce nu apar în poză, nu vă înţelegeţi cu ei?”
Imaginea postată de Ileana Sterp care a ridicat semne de întrebare fanilor

Imaginea postată de Ileana Sterp care a ridicat semne de întrebare fanilorCântăreţul a marcat momentul aniversar printr-o petrecere fabuloasă, unde s-au dat dedicații de 120.000 de euro. Acesta a aruncat cu bani la propriu pe Florin şi Ionuţ Cercel, care au întreținut atmosfera. (Vezi AICI imagini)

Imaginea postată de Ileana Sterp care a ridicat semne de întrebare fanilor

Recent, fiica cea mare a mamei Geta a postat pe reţelele de socializare o fotografie de familie, însă nu apar toţi membrii, iar fanii au sesizat acest lucru. Cei care lipsesc din poză şi nici la petrecere nu au fost prezenţi sunt Iancu Sterp şi iubita lui, Denisa.

Familie faina ❤️ imediat incep întrebările despre Denisa si Iancu, ca de ce nu sunt in poza, nu vă înțelegeți cu ei? Va puuuup„, este una dintre întrebările prietenilor virtuali, care sunt la curent cu tot se întâmplă în familia Sterp.

Mai mult decât atât, internautii au început să analizeze şi să interpreteze toate gesturile făcute de familia lui Culiţă, mai ales cele dintre mama Geta şi surorile artistului.  „Nu se sesizează nimeni ca Daniela nu sta lângă Culita? Hai sa înceapă datul cu părerea„, este comentariul amuzant făcut de un alt fan.

Citeşte şi: Cum au fost fotografiate mama Geta şi Daniela Iliescu, la ziua lui Culiţă Sterp. Imaginile spun totul despre relaţia lor

Ce cadou a primit Culiță de la Ileana Sterp

Ileana Sterp a postat pe contul ei de YouTube un vloog în care le-a arătat urmăritorilor ce cadou i-a pregătiti lui Culiță. Acesteia i-a fost greu să aleagă cadoul, pentru că manelistul are deja tot ce își dorește.

Totuși, tânăra i-a oferit două cadouri fratelui ei, ambele originale și personale. I-a cumpărat artistului o brățară pe care a gravat un mesaj emoționant.

Este ziua lui Culiță și am avut niște emoții pentru că i-am comandat o brățară faină și mă bucur din suflet. Dar nu v-am arătat cadoul propriu-zis despre care v-am povestit zilele trecute. I-am făcut un cadou original aș spune eu, o să vi-l arăt mai târziu.

Așa arată brățara, vedeți și voi ce mesaj fain i-am pus pe ea: Unde viața începe și iubirea nu se termină niciodată. Familia C.M.D. (Culiță, Milan, Daniela). Nu știam ce să-i iau pentru că el are de toate”, a povestit Ileana Sterp.