Imaginea zilei vine de la Cluj. Un copil a fost filmat la volanul unui tractor. Toată scena a devenit virală: Welcome to Romania!

Imagini de scenariul unui film au fost surprinse zilele acestea în judeţul Cluj. Forţele de ordine au deschis deja o anchetă.

12 apr. 2021, 16:12
Imaginea zilei vine de la Cluj. Un copil a fost filmat la volanul unui tractor. Toată scena a devenit virală: Welcome to Romania!

Imaginea zilei vine de la Cluj. Uncopil a fost filmat la volanul unui tractor pe o stradă în comuna Mociu (judeţul Cluj).

Imaginea zilei vine de la Cluj. Un copil a fost filmat la volanul unui tractor. Toată scena a devenit virală: Welcome to Romania!

În imagini se vede un copil care conduce un tractor care pe deasupra nu avea nici plăcuţă de înmatriculare. Băiatul observă că este filmat şi opreşte vehiculul, după care fuge. După apariţie imaginilor, reprezentanţii Poliţiei au anunţat că a fost demarată o anchetă, spune Adevărul.

Imaginile cu copilul la volanul tractorului au devenit în scurt timp virale. „Welcome to Romania! N-am fost demult în Romania şi multe s-au mai schimbat. Se eliberează permise de conducere şi la minori”, a scris tânărul care a filmat totul.

Tot în judeţul Cluj, un bărbat s-a filmat în timp ce conducea maşina cu copilul în brațe. Fetița, care nu pare să aibă mai mult de un an, se ridică în picioare şi se joacă, la un moment dat, cu volanul.

În imaginile postate pe Facebook de un bărbat din județul Cluj se vede cum acesta o ajută pe fetiţă să ţină volanul, iar, la un moment dat, când aceasta se dezechilibrează, îşi ia ambele mâini de pe volan să o ajute. „Copilotul meu” – scrie bărbatul sub postare, și nu se sfiește să dea copilului sfaturi prețioase.

„Ce ai făcut? Uită-te în faţă la drum. Prinde volanul şi condu. Stai în picioare şi ţine-te de volan”, îi spune bărbatul copilului care nu pare să aibă mai mult de un an.

Poliţiştii clujeni au declarat pentru MEDIAFAX că s-au autosesizat şi au efectuat verificări în acest caz, reuşind să-l identifice pe conducătorul autoturismului. Între timp, postarea a fost ștearsă de pe Facebook.

„Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Cluj. Acesta fost invitat la sediul Poliţiei municipiului Turda pentru clarificarea situaţiei de fapt, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au spus poliţiştii de la IPJ Cluj.

Recent, tot în județul Cluj, un copil de 14 ani a fost prins de polițiști la volan. Recordul de vârstă ar fi însă în cazul celui de la Craiova, care avea numai 5 ani când a fost filmat de părinți în timp ce conducea mașina.

Citeşte şi: Copil de 10 ani, prins la volan în Ţăndărei în plină carantină de la pandemia de coronavirus