Imaginea zilei vine din Alba Iulia. O maşină a intrat într-o florărie şi a luat o femeie pe capotă. Doi copii, cu atac de panică

Siutaţie neaşteptată, marţi după-amiază în Alba Iulia. O femeie a fost lovită, iar doi copii au făcut atac de panică după un accident rutier.

16 feb. 2021, 18:11
Imaginea zilei vine din Alba Iulia. O maşină a intrat într-o florărie şi a luat o femeie pe capotă. Doi copii, cu atac de panică

Imaginea zilei vine din Alba Iulia. În urma coliziunii dintre cele două maşini, una dintre ele a ajuns în scurt timp  într-o florărie. Potrivit presei locale, o femeie a fost luată pe capot acestei mașini care era condusă, de asemenea, de o femeie.

Imaginea zilei vine din Alba Iulia. O maşină a intrat într-o florărie şi a luat o femeie pe capotă

Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit pentru acordarea de prim-ajutor medical şi descarcerare la un accident rutier produs în municipiul Alba Iulia, la intersecţia a două străzi.

Ulterior descarcerării, femeia a fost predată unui echipaj medical şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, situat la câteva sute de metri distanţă de locul producerii accidentului.

Una dintre maşinile implicate în accident a pătruns într-o florărie, distrugând uşa de acces şi avariind o parte din rafturile pline cu flori. Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.

Reprezentanții IPJ Alba au transmis că în jurul orei 13:10, autoturismul condus de o femeie de 60 de ani, din Alba Iulia, a intrat în coliziune cu un autoturism oprit pentru a acorda prioritate pietonilor. Accidentul s-a produs la intersecția dintre Bulevardul Revoluției cu strada Toporașilor din Alba Iulia.

După impact, primul autoturism a lovit geamul unei florării și s-a oprit în interiorul acesteia, acroșând o femeie de 41 de ani, din Alba Iulia, care se afla pe trotuar.

”În urma accidentului, conducătoarea auto, un bărbat de 60 de ani, pasager în autoturismul acesteia, un bărbat de 53 de ani, conducătorul celui de-al doilea autoturism, precum și doi minori, de 11 ani, pasageri în acesta din urmă, au fost consultați de echipajele medicale la locul producerii accidentului, refuzând să fie transportați la spital.

Femeia de 41 de ani, a fost transportată la spital, fiind, cel mai probabil, rănită ușor. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul” au transmis reprezentanții IPJ Alba, spune Alba 24.

Citeşte şi: Cum a fentat un afacerist restricţiile din pandemie. Şi-a redeschis patinoarul, după ce a înfiinţat o florărie în mijlocul ringului