Mesajul unei florărese în prima zi de şcoală: „Florile nu sunt purtătoare de viruşi”

Anul şcolar a început luni în condiţii speciale din cauza pandemiei de COVID-19. Direcţiile de Sănătate Publică (DSP) judetene au transmis unitatilor de invatamant sa inceapa scoala fara festivitati si fara flori catre profesoare. În acest context, o florăreasă a transmis un mesaj elevilor şi părinţilor. 

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 11:57
Mesajul unei florărese în prima zi de şcoală: „Florile nu sunt purtătoare de viruşi”

O florarie din Constanta ii indeamna pe elevi si parinti sa cumpere flori pentru cadrele didactice.

„Florile nu sunt purtatoare de virusi”, e mesajul pe care l-a afisat o florarie atat pe pagina de Facebook cat si in vitrina magazinului.

Reactia vine in contextul in care Directiile de Sanatate Publica (DSP) judetene au transmis unitatilor de invatamant sa inceapa scoala fara festivitati si fara flori catre profesoare.

În 12.423 de şcoli, elevii vor merge fizic la cursuri, în timp ce în 4.915 va fi adoptat scenariul hibrid de învăţare, iar în alte 262 de şcoli elevii vor învăţa exclusiv online. Dacă în 11 judeţe vor funcţiona scenariile verde sau galben, în Capitală nu se aplică scenariul verde, 607 unităţi de învăţământ fiind în scenariul galben, iar 29 în cel roşu. În total, 100.000 de copii ar urma să înveţe online.

Orban: Copiii au nevoie de şcoală. Dacă acumulezi restanţe sau ai lacune în procesul de educaţie îţi poate afecta înţelegerea