IMAGINI-BOMBĂ! Adrian Porumboiu, RUINAT la POKER de Giovanni Becali VIDEO

Giovani Becali l-a ruinat pe Adrian Porumboiu la poker ănainte să intre in inchisoare! Impresarul i-a luat 350.000 de euro lui Porumboiu in doar cateva ore.

20 aug. 2014, 07:00
IMAGINI-BOMBĂ! Adrian Porumboiu, RUINAT la POKER de Giovanni Becali VIDEO

Cu doar o luna inainte ca Giovanni Becali sa intre la inchisoare, Adrian Porumboiu l-a provocat pe fostul agent FIFA la o partida de poker pe bani, iar miza a devenit uriasa pe parcurs.

Ioan Becali s-a distrat pur si simplu cu omul de afaceri vasluian si l-a ruinat pe acesta in doar cateva ore (VIDEO AICI).

„Ioan Becali i-a luat lui Porumboiu 350.000 de euro la carti, l-a ruinat in cateva ore. Poate ca nu era nicio problema pentru nimeni daca acesti bani erau ai lui Porumboiu, insa banii acestia erau salariile jucatorilor de la Vaslui. Practic, Porumboiu le-a pierdut banii fotbalistilor si ei au ramas neplatiti timp de cateva luni. Dupa acest episod, multi dintre ei si-au bagat memorii sa devina liberi pentru ca nu mai aveau saracii niciun leu in buzunar”, a povestit pentru un martor ocular prezent la meciul de poker pentru WOWbiz.ro.