Imagini BOMBĂ cu Gina Pistol GRAVIDĂ! Smiley a însoţit-o la ginecolog FOTO

Smiley va deveni tătic! La 37 de ani, artistul aşteaptă primul copil, pe care i-l va dărui iubita sa, Gina Pistol. Cei doi nu au declarat încă nimic oficial pe această temă, dar apropiații cuplului au dezvăluit încă de acum o lună, că Gina Pistol ar fi însărcinată în trei luni.

25 sept. 2020, 05:19

Smiley și Gina Pistol au fost surprinşi de fotoreporterii Click! la o clinică de obstetrică ginecologie din centrul Capitalei.

Gina Pistol, primele imagini cu burtica de gravidă. Gestul care nu mai lasă loc de îndoieli FOTO

Gina Pistol, 39 de ani, a căpătat deja rotunjimi specifice sarcinii, însă o rochiță lejeră, largă și înflorată, i-a ascuns burtica. Însoțită de Smiley, vedeta a intrat în clinică, unde a și rămas circa două ore, pentru consult de specialitate, analizele și ecografiile specifice primului trimestru de sarcină.

Viitorii părinți au purtat mască de protecție, iar Gina Pistol nu a renunțat la ea decât în mașină, la plecare, preferând să o poarte și pe stradă, pentru a fi cât mai ferită de Covid-19.

Gina Pistol a scăpat „porumbelul”. Cum s-a dat de gol că este GRAVIDĂ

Clinica aleasă de Gina Pistol este una extrem de cunoscută în lumea bună, mai multe vedete venind aici în timpul sarcinii. Laura Cosoi și Adelina Pestrițu au fost și pacientele medicilor din clinica situată într-o superbă vilă, cochet amenajată.

După consult, cei doi au mers apoi direct acasă, în vila artistului de la Cernica.