Imagini BOMBĂ! El este IUBITUL SECRET al Elenei Udrea. S-AU SĂRUTAT în public FOTO

Elena Udrea, una dintre cele mai controversate femei din România, a fost surprinsă alături de iubit la o cină romantică în Herăstrău. Valentin este primul bărbat cu care se afişează blonda după divorţul de Dorin Cocoş.

26 iun. 2015, 11:53

Elena Udrea a trecut peste despartirea de Dorin Cocos si traieste o poveste de iubire alaturi de un barbat mai tanar, pe numele sau Valentin. Paparazzii Cancan au reusit sa obtina, joi seară, dupa ora 23:30, imagini senzationale cu Elena si Valentin, un tanar bine lucrat, cu tenul masliniu, pe o terasa unui restaurant de lux din Parcul Herastrau.

In apropierea de miezul noptii, intr-o atmosfera romantica dictata de lumanari si aroma de sampanie fina, Udrea si Valentin si-au aruncat priviri lungi, s-au mangaiat si s-au sarutat fara sa le pese ca ar putea fi observati.

DEZVĂLUIRI despre bărbatul care se iubeşte cu ELENA UDREA. Cine este VALENTIN CHIFU

Dupa aproape o ora in care au aratat precum doi adolescenti care isi traiesc primele zile de relatie, Elena si partenerul ei s-au ridicat si, tinandu-se de mana, s-au indreptat spre iesire.

In decursul timpului, despre Elena Udrea s-a spus ca ar fi avut o relatie mai mult decat profesionala cu Traian Basescu. Zvonurile au fost repuse de curand pe tapet si de Adriana Saftoiu, fosta purtatoare de cuvant de la Cotroceni.

“Partea buna a faptului ca Elena il vizita aproape zilnic pe Presedinte era ca nu ne mai solicita dupa o anumita ora. (…) In mod evident, se comporta amandoi ca niste adolescenti pe care nu trebuie sa ii prinda mama”, a punctat Adriana Saftoiu in cartea sa, intitulata „Cronica de Cotroceni”.