Imagini cu cei doi români care au șocat Marea Britanie! Au măcelărit doi bărbați ca pe porcii de la abatorul unde lucrau

Au apărut imagini cu cei doi români din Motru, angajați la un abator din Marea Britanie. Aceștia au îngrozit Anglia, după ce au torturat și mutilat doi bărbați. Suspecții sunt Ionuț-Valentin Boboc, în vârstă de 21 de ani, și Jacob-Bebe Chers, în vârstă de 45 de ani.

10 nov. 2022, 22:48
Imagini cu cei doi români care au șocat Marea Britanie! Au măcelărit doi bărbați ca pe porcii de la abatorul unde lucrau

A început procesul în cazul celor doi români acuzați de o dublă crimă pe care au comis-o în Marea Britanie, în septembrie anul trecut, informează Bristol Live.

Ionut-Valentin Boboc, de 22 de ani și Iacob-Bebe Chers, de 46 de ani, sunt acuzați că l-au înjunghiat mortal pe Denzil McKenzie, în vârstă de 56 de ani.

De asemenea, cei doi români sunt acuzați de uciderea lui Fahad Hossain Pramanik, în vârstă de 27 de ani, care venise în vizită la McKenzie în acel moment.

Tânărul de 22 de ani a recunoscut uciderea lui McKenzie, dar neagă că l-a omorât pe Pramanik. În schimb, celălalt român neagă ambele crime.

Cei doi români erau prieteni și lucrau împreună la un abator chiar lângă Bristol, oraș britanic situat în sud-vestul Angliei.

Ei sunt originari din Motru, județul Gorj și sunt acuzați că pe data de 11 septembrie 2021 i-au torturat și mutilat pe cei doi bărbați, trupurile fără viață fiind găsite în locuința lui McKenzie, în orașul Bristol, pe Wood Street.

Citiți și: Câți bani a trimis diaspora în România în 2022. Cele mai mari sume vin de la românii din Marea Britanie

Potrivit datelor din anchetă, Ionuț Boboc ar fi avut un aranjament cu Denzil McKenzie în ce privește prestarea de servicii sexuale în schimbul banilor, conform mesajelor recuperate pe rețelele de socializare,

Judecătorii au primit imaginile de la camerele de luat vederi din zonă, din seara crimei macabre, în care cei doi inculpați sunt surprinși mergând spre adresa victimei, la ora 20:15.

Trei ore mai târziu au fost surpinși pe aceeași stradă, după ora 23.00, timp în care judecătorii susțin că ar fi comis crimele.

Procurorul Stephen Dent, a declarat miercuri că cei doi inculpați erau singurele persoane aflate la adresă când au avut loc crimele.

„Au lăsat în urma lor o scenă de groază, trupurile moarte și mutilate ale lui Denzil McKenzie și Fahad Pramanik”, a spus procurorul, potrivit dailymail.co.uk

Un alt procuror a povestit în fața instanței cum au fost găsite cele două victime.

„Ceea ce au lăsat în urma lor a fost o scenă de groază – cadavrele mutilate ale lui Denzil McKenzie și Fahad Pramanik. Amândoi bărbați fuseseră înjunghiați în mod repetat în timp ce încercau să se apere. Domnul McKenzie avea 23 de răni de cuțit, cele mai severe la gât. Erau semne că fusese torturat. Avea tăieturi în jurul ochilor și pe globii oculari.”

Cei doi români sunt acuzați că au torturat și înjunghiat până la moarte două victime în Bristol, pe Wood Street, în data de 11 septembrie 2021.

Camerele de luat vederi l-au surprins pe Boboc cum cară mai multe echipamente audio și bijuterii furate din reședința lui McKenzie.

Citiți și: Copil de doi ani, mutilat de cei trei câini ai familiei. Băieţelul a făcut stop cardiac şi a murit într-un spital din Anglia