Imagini cu Faimoşii Survivor 2021. Concurenţii au plecat în Republica Dominicană

Imagini cu Faimoşii Survivor 2021. Concurenţii noului sezon al show-ului de la Kanal D au plecat în Republica Dominicană, acolo unde se va desfăşura competiţia. Cei care participă la acest concurs şi-au luat rămas bun de la rude, prieteni, apropiaţi şi sunt nerăbdători să înceapă o nouă experienţă.

06 ian. 2021, 09:03
Imagini cu Faimoşii Survivor 2021. Concurenţii au plecat în Republica Dominicană
Echipa Faimoşilor Survivor 2021

Imagini cu Faimoşii Survivor 2021. Adevărat experiment social, acest reality-show le va pune la încercare inventivitatea, forţa fizică, rezistenţa psihică şi puterea de adaptare la condiţii extreme, departe de tehnologie şi de protecţia familiei.

Citeşte şi: Jador, dezvăluiri-șoc înainte de Survivor România: „Mă simt sărac și inferior. E o chestie psihică”

Faimoşii şi Războinicii vor fi nevoiţi să-şi construiască singuri adăpost, să îşi procure hrana sau să o câştige prin evoluţiile lor pe traseele din Dominicană, potrivit Kanal D.

Imagini cu Faimoşii Survivor 2021

Echipa Faimoşilor este formată din Costi Ioniţă, Cătălin Moroşanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeş, Culiţă Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda şi Simona Hapciuc.

Concurenţii au plecat în Republica Dominicană

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lor li se vor opune în competiţie războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiţă, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Moşneagu, Alin Salăjean, Albert Oprea, Sorin Puşcaşu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina şi Musty Camara.

Dan Cruceru nu va prezenta Survivor România 2021

Survivor România rămâne fără prezentator după ce Dan Cruceru a anunțat că nu mai fi gazda sezonului doi. Acesta a revenit în televiziune, pentru emisiunea de la Kanal D, după o pauză de mai mulți ani.

Citeşte şi: Drama Elenei Ionescu, câştigătoarea Survivor România: „A suferit o operaţie pe creier, avea şanse minime de supravieţuire”

Dan Cruceru se va axa pe cele două afaceri pornite de la zero, dar și pe familia sa. Prezentatorul susține că cele șase luni petrecute fără familie au fost un obstacol greu de depășit, susținând că la întoarcere fiul său îl privea ca pe un străin.

Închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine (…) Taticool și Taticool Shop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult ca oricând. Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.

 Familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin”, a scris acesta.