IMAGINI CUTREMURĂTOARE! La Spitalul Universitar din Bucureşti morga este plină şi morţii sunt depozitaţi pe holuri

Morga spitalului Universitar din București este arhiplină. Corpurile celor decedați din cauza COVID nu mai au loc în frigidere și sunt înghesuite pe holuri.

18 oct. 2021, 23:05
IMAGINI CUTREMURĂTOARE! La Spitalul Universitar din Bucureşti morga este plină şi morţii sunt depozitaţi pe holuri

Morga spitalului Universitar din București este arhiplină, iar corpurile celor decedați din cauza COVID nu mai au loc în frigidere și sunt depozitate pe holuri.

Surse din corpul medical au declarat pentru Digi24 că situația este foarte gravă. Angajați din spital spun că instituția medicală nu mai are nici saci pentru cadavre.

În ultimele zile, la spitalul Universitar din București s-au format cozi de ambulanțe care aduceau pacienți COVID în stare gravă.

Citeşte şi: Nelu Tătaru explică de ce România este pe primul loc în lume la numărul de decese provocate de covid-19: „Majoritatea populaţiei refuză singurul glonţ pe care îl avem”

Coadă uriașă de ambulanțe la Spitalul Universitar, unde nu mai sunt locuri şipacienţii sunt internaţi la UPU, pe scaune

Curtea Spitalului Universitar din București este plină de ambulanțe care aduc tot mai mulți pacienți infectați cu COVID. Situația este critică, deoarece unitatea sanitară nu mai are niciun loc liber în secții, nici în cele normale, nici în cele de terapie intensivă. Bolnavii ajung în unitățile de primiri urgențe, unde stau pe scaun, cu mască de oxigen, în așteptarea eliberării unui loc.

Citeşte şi: Medicul Vasi Rădulescu îl atacă dur pe Cîţu: „În loc să ia măsuri pentru a reduce efectele pandemiei, el vorbeşte de bunăstare. Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, e moarte”