Imagini de groază din laboratorul de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș

Publicaţia Recorder a postat pe Facebook imagini dezolante din laboratorul de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș. Potrivit reprezntanţilor publicaţiei, imaginile au fost primite de la un pacient care se tratează aici de mai mulți ani.

18 aug. 2022, 10:02

Imagini de groază din Laboratorul de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș. Publicaţia Recorder a postat pe Facebook fotografii făcute de un pacient care se tratează aici de mai mulți ani.

„Mi-e groază să văd că în fiecare an e din ce în ce mai rău”, a precizat persoana care a trimis imaginile, potrivit sursei citate.

Într-un răspuns pentru Recorder, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș admite că imaginile sunt din baza de tratament a laboratorului de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, unde au loc proceduri de tracţiuni vertebrale şi proceduri de hidrokinetoterapie.

Citeşte şi: Dr. Monica Pop, semnal de alarmă pentru români: „Treziți-vă!”. Cozi la farmacii pentru pastile cu iod, de frica unei bombe nucleare

Mai mult, reprezentanţii spitalului susţin că în perioada 1 ianuarie – 16 august 2022 în acea bază de tratament sau efectuat 5 proceduri de tracţiuni vertebrale şi 39 de proceduri de hidrokinetoterapie pentru pacienţi cu boli cronice internaţi în Clinica de Reumatologie.

Conducerea spitalului mai spune că ultima renovare a bazei de tratament a avut loc în urmă cu 13 ani, iar de atunci laboratorul nu a mai fost renovat din „lipsa fondurilor”, dar că ar urma să intre în reparaţii anul acesta.