Imagini de la mormântul lui Emil Gabor. Ce mesaj sfâşietor i-au scris fiicele lui pe coroana de flori

Vineri, Emil Gabor a fost condus pe ultimul drum. Tatăl surorilor Gabor a fost înhumat în același loc unde își doarme somnul de veci și fosta lui soție, Veronica Bulai, chiar dacă cei doi erau divorțați.

RomaniaTV.net
27 iun. 2020, 06:52

Ceremonia funerară a lui Emil Gabor a fost una extrem de restrânsă. Tatăl Monicăi și Ramonei Gabor a fost condus pe ultimul drum de mătușa fetelor, dar și de sora lor, Alina, care locuiește în Bacău. Atât Monica Gabor, cât și sora ei, Ramona, n-au putut lua parte la ceremonia de înhumare a părintelui lor, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cu toate acestea, cele două au ținut să trimită o coroană, care tronează pe crucea tatălui lor.

Tatăl surorilor Gabor, BOLNAV şi DATOR VÂNDUT în timp ce fiicele sale se răsfaţă în LUX. Ce spune despre Monica şi Ramona

Nu te vom uita niciodată. Cu dragoste, fiicele tale: Ramona, Monica și Alina”, scrie pe panglica coroanei care ”veghează” mormântul, potrivit Cancan.ro.

Ramona Gabor, primele declarații despre moartea tatălui ei

Ramona Gabor a scris câteva rânduri extrem de emoționante pe Instagram, unde a publicat și o poză. În imagine apare un mic altar ridicat de Ramona Gabor în memoria tatălui său în casa ei din Dubai. Mai multe lumânări și o candelă luminează cele două fotografii de album în care sunt părinții săi, dar și trei buchete cu flori.

“Eu și surorile mele vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere în acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tată în neființă ne-a luat prin surprindere, iar faptul că, atât eu, cât și Monica nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie provocate de virusul COVID-19 face aceste zile cu atât mai grele.

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie au fost alături de el până în ultimul moment. Ne rugăm în fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem că ei ne vor lumina calea de acolo, de Sus.

Evident, moartea tatălui nostru ne afectează, însă ne dorim să trecem prin această tragedie în familie și alături de cei apropiați nouă. Vă rugăm și vă mulțumim în avans pentru respectarea intimității. Dumnezeu să îl odihnească în pace !”, este mesajul publicat pe Instagram de Ramona Gabor.

Doliu în showbiz! Emil Gabor a murit. Fiicele lui, Monica şi Ramona, nu au participat la înmormântare