Imagini de la prinderea teroristului din Boston: Jokar Ţarnaev, detectat cu infraroșu VIDEO

Jokar Ţarnaev, al doilea suspect în cazul atentatelor din Boston, a fost detectat cu o cameră cu infraroșu, din elicopter. Se ascundea într-o barcă, dar fiecare mişcare a sa a fost filmată de la zeci de metri depărtare, deşi era negură. Ofiţerii l-au împuşcat, iar teroristul se zbate acum între viaţă şi moarte, potrivit România TV.

21 apr. 2013, 15:38

Ultimele minute de liberatate ale teroristului au fost filmate dintr-un elicopter. Jokar Ţarnaev se ascundea sub prelată într-o barcă, dar chiar şi aşa a fost detectat.

Tânărul stătea întins fără să se mişte, în speranţa că nu va fi găsit. Imediat după ce a fost detectat, trupele speciale l-au incolţit. A urmat un schimb de focuri iar teroristul a fost grav rănit.

Până în acest moment, autorităţile nu cred că cei doi fraţi ceceni au avut vreun complice la organizarea atentatului de la maraton.

Părinţii celor doi fraţi consideră că ei nu sunt vinovaţi de atentate şi că totul este o înscenare. Mama lor spune că fiul cel mare, primul împuşcat de ofiţeri, s-a aflat sub supravegherea FBI mai mulţi ani.

FBI a afirmat ulterior că Tamerlan a fost interogat în 2011, la cererea unui guvern străin pe care nu l-a numit. Potrivit presei străine, Rusia a fost cea care a cerut acest lucru. Cei doi fraţi sunt originari din Cecenia şi au intrat in Statele UNite in 2001.

Agenţii federali au descoperit, zilele trecute, doi bărbaţi suspecţi în cazul atacurilor de luni din Boston şi au dat publicităţii fotografiile celor doi. Bărbaţii sunt îmbrăcaţi în negru, unul are un rucsac negru, iar altul o sacoşă, şi sunt prezenţi în cele două zone unde au fost detonate bombele.

Primele imagini cu suspecţii atentatelor de la maratonul din Boston GALERIE FOTO

Trei persoane au fost ucise şi 170 au fost rănite, luni, în două explozii violente care au avut loc la maratonul din Boston

PRIMELE IMAGINI surprinse de spectatorii strânşi la maraton – IMAGINI ŞOCANTE