Imagini de noaptea minții! A aruncat cu televizoarele de la balcon, punând în pericol viața tuturor trecătorilor

Caz șocant în Năvodari! Un bărbat în vârstă de 71 de ani și-a terorizat vecinii, după ce a aruncat mai multe televizoare de la balcon, punând în pericol viața trecătorilor din zonă.

24 oct. 2022, 19:15
Imagini de noaptea minții! A aruncat cu televizoarele de la balcon, punând în pericol viața tuturor trecătorilor

Încident șocant în Năvodari. Un pensionar a terorizat un întreg cartier, după ce a început să arunce din senin, mai multe televizoare pe geam. Bărbatul a recurs la acest gest din cauză că soția sa a plecat la azil.

Citește și Un nou caz de variola maimuţei a fost confirmat în România. Bilanţul a ajuns la 42 de persoane infectate

”Un vecin a avut nişte probleme, că i-a plecat soţia la azil, pentru că e bolnavă de mai multe boli şi n-a mai putut să reziste şi s-a supărat şi a mai aruncat câte un televizor, câte una, alta.

Nu e cunoscut cu niciun fel de problemă săracul. Era normal, a muncit, acum era la pensie. De o săptămână era stresat cu soţia și asta s-a întâmplat.

Dacă era cineva pe aici, îl lovea. Trebuie să te sperii, oricât eşti de puternic.

S-a dat lumea la o parte, a chemat Poliţia Locală… Poate se face bine şi vine acasă sănătos şi liniştit”, a declarat un vecin al bărbatului.

Oamenii îngroziți de scenele șocante au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și în cele din urmă bătrânul a fost internat la secțoa de psihiatrie Palazu Mare.

”Astăzi, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat și-ar arunca mai multe bunuri, pe geamul de la balconul locuinței sale.

Bărbatul a  recalcitrant și a refuzat să coopereze cu autoritățile.

La fața locului s-au deplasat și pompieri ai I.S.U. Dobrogea, care au deblocat ușa imobilului în cauză.

Bărbatul a fost transportat la spital, ulterior fiind internat în secția de psihiatrie Palazu Mare”, au transmis polițiștii.

Citește și Scene dramatice în Galaţi. Un copil a căzut în Dunăre, în timp ce încerca să se urce pe bac. VIDEO