Imagini de senzație cu Ioan Becali. Cum a fost fotografiat celebrul impresar în nordul Capitalei

Imagini de senzație cu Ioan Becali. Chiar dacă extrem de ocupat cu diverse afaceri, impresarul își face mereu timp și de familie, mai ales că este topit după nepoțica lui. Pe lângă micuță, soția Stella și cele trei fiice sunt, practic, marile bucurii ale machedonului.

25 oct. 2023, 08:38
Imagini de senzație cu Ioan Becali. Cum a fost fotografiat celebrul impresar în nordul Capitalei
Imagini de senzație cu Ioan Becali

Imagini de senzație cu Ioan Becali. Zilele trecute, celebrul impresar a fost fotografiat la Ristorante Isoletta, unul dintre cele mai selecte din zona de nord a Capitalei. Soția și două dintre fete i-au ținut companie agentului. La masă a mai fost prezentă și nepoțica lui, care este prefeta lui.

Citește și: Apartamentul lui Ioan Becali, scos la licitaţie de ANAF. Cât costă locuinţa de lux din Floreasca

Imagini de senzație cu Ioan Becali

La plecare, Ioan Becali și soția lui, Stella, care ținea în mână un buchet superb de trandafiri, au părăsit zona cu un Ranger Rover de aproximativ 130.000 de euro, în timp ce fiicele lui și micuța au mai dat o tură de parc, profitând de timpul frumos, arată imaginile Cancan.ro.

Când a împlinit 70 de ani, Ioan Becali a invitat la petrecere prietenii apropiați și colaboratorii, iar fetele sale au strâns bani pentru a-i oferi un cadou de suflet. Cel mai frumos, după cum mărturisea, în iulie 2022, fără a încerca să își ascundă emoția.

Fetele mele au crescut mari, mari, mari… Au meseriile lor. Una dintre ele mi-a adus o nepoțică, se cheamă Esme Giselle, soțul ei e englez, dar de mamă filipineză și de tată englez. Îl cheamă Pete, au o fetiță frumoasă, îți dai seama ce amestecătură e nepoțica mea? Dintre o columbiancă, român machedon și acum combinată cu un asiatic-englez. E internațională.

Și toți acasă suntem nebuni după ea. Eu mă trezesc să mă duc să o văd. Râde tot timpul. A venit înainte (n.red. – de ziua lui de naștere), eu anunțasem că vreau să fac o petrecere frumoasă, cu 30-40, numai apropiații mei. Culmea că s-a deschis un restaurant italian vizavi de noi. Foarte frumos restaurant italian. E restaurantul unui italian sicilian.

Luca, proprietarul restaurantului (Luca Militello – n.red.) – manager la Spitalul Monza și la alte spitale din Europa -, a cântat și el cu Cornel Verban, cântărețul nostru, în italiană. Frumos…

Cadoul cel mai frumos a fost o cruciuliță, cu lănțișorul acesta, de la fetele mele. Eu mai am un lanț, tot cu Iisus Hristos, dar e mai gros. Așa era pe timpuri. Ele au pus mână de la mână și mi-au cumpărat a.sta. Și eu o port. Forever, da… Dacă a fost cadoul lor…”, spunea, emoționat, celebrul impresar.