Veste mare pentru Adrian Minune! Fiica manelistului i-a dăruit o nepoțică. „Bine ai venit pe lume, îngeraș!”

Familia lui Adrian Minune este extrem de fericită! Fiica artistului, Adriana Simionescu, a adus pe lume un copil acum câteva ore! Toți cei dragi au fost alături de ea în aceste momente speciale.

11 iun. 2023, 11:08
Veste mare pentru Adrian Minune! Fiica manelistului i-a dăruit o nepoțică. „Bine ai venit pe lume, îngeraș!”
Veste mare pentru Adrian Minune! Fiica manelistului i-a dăruit o nepoțică. „Bine ai venit pe lume,

Adrian Minune este copleșit de emoții după ce fiica sa i-a dăruit o nepoțică de toată frumusețea. În urmă cu câteva ore, fiica artistului, Adriana Simionescu, a adus pe lume un copil frumos! În aceste momente speciale, cei apropiați au fost alături de ea și au așteptat cu emoție să vadă micuța! Cealaltă fiică a manelistului a postat deja prima fotografie cu noua membră a familiei.

Citește și: Adrian Minune i-a cumpărat fiului său un bolid de lux, cu ocazia majoratului: „Nu are încă permis, dar se pregătește să și-l ia”

Nou-născuta va purta numele Noa Zenayda. Karmen, mătușa ei, a împărtășit entuziasmul pe care îl trăiește împreună cu o imagine a fetiței în mediul online. Momentan, ea a hotărât să nu dezvăluie încă chipul micuței. De asemenea, artista a transmis și un mesaj plin de emoție.

„Bine ai venit pe lume, îngeraș!”, a scris Adriana Simionescu în mediul online.

În luna martie, Adriana Simionescu împărtășea că deja a început să se pregătească pentru momentul în care își va aduce fiica pe lume. Fiica celebrului manelist Adrian Minune a dezvăluit că termenul estimat pentru nașterea copilului este 1 iulie și a recunoscut că a optat pentru o cezariană, sfat primit și de la medicul specialist.

„Sunt foarte bine, sunt normală, îmi continui proiectele și abia aștept să o văd. Îți dai seama că am început să facem pregătirile pentru camera ei, însă ea nu va dormi la început în cameră pentru că va fi bebe și atunci are nevoie de toată atenția mea. I-am cumpărat hăinuțe, jucării, suntem toți foarte entuziasmați pentru nașterea ei”, declara Adriana Simionescu pentru Spynews.ro.

Se pare că planurile nu s-au potrivit deoarece micuța a hotărât să vină pe lume mai devreme, pe data de 10 iunie.

Adriana Simionescu s-a implicat în alegerea nașilor pentru fetiță. Și cine altcineva ar putea să o boteze decât sora sa, Karmen? Artista a dezvăluit că este extrem de fericită și nerăbdătoare să-și boteze nepoata, mai ales că întreaga sa familie a așteptat cu nerăbdare sosirea micuței.

„Da, eu voi fi și sunt onorată să fac chestia asta și o fac cu tot sufletul pentru că e vorba de sora mea pe care o iubesc cel mai mult”, a mărturisit Karmen Simionescu.

Citește și: Adrian Minune, dezvăluiri emoționante. Care a fost cel mai dificil moment din viața artistului și cum a reușit să-l depășească. „M-am reinventat. Mi-am schimbat modul de viață”