Imagini demne de cascadorii râsului la Iași! Ușa unui tramvai s-a desprins în mers și a căzut pe traseu

Ușa din spate a unui tramvai a căzut pur şi simplu în timpul mersului. S-a întâmplat în centrul oraşului Iaşi. Unul dintre călători a filmat momentul în care vatmanul împreună cu o altă persoană recuperează de pe drum ușa desprinsă din tramvai.

11 nov. 2022, 14:04
Imagini demne de cascadorii râsului la Iași! Ușa unui tramvai s-a desprins în mers și a căzut pe traseu

Scene de cascadorii râsului la Iaşi. Uşa unui tramvai de pe ruta 3 (Gară – Tătărași) care circula prin centrul oraşului s-a rupt în timpul mersului şi a căzut pe şosea. Vatmanul a văzut uşa căzută, a oprit mijlocul de transport, a coborât și a recuperat-o. O femeie, controlor în tramvai, l-a ajutat să care uşa şi s-o urce în tramvai.

„Ușa a căzut imediat după ce am făcut stânga dinspre Târgu Cucu spre strada Pădurii. Când am ajuns la piloanele galbene, s-a prins, s-a deschis automat și a căzut. Tramvaiul a mai mers vreo 50 de metri. Inițial, lumea s-a panicat, după care a început sa facă mișto, mai ales de angajații care au fost nevoiți să care ușa. Tramvaiul era plin de oameni, ca într-o cutiuță cu sardine. Am auzit pocnituri mari când s-a rupt fierul de la ușă”, a povestit un călător pentru bzi.ro.

Citeşte şi: România, ţara dosarului cu şină şi a copiei xerox. „Trei zile am pierdut şi încă nu am rezolvat”

Purtătorul de cuvânt al Companiei de Transport Iași dă vina pe un pilon de delimitare a sensurilor de mers, care ar fi smuls din țâțâni ușa tramvaiului.

Citeşte şi: Accident grav în Bucureşti. O maşină cu trei francezi turmentaţi s-a prăbuşit de pe podul din Floreasca FOTO şi VIDEO

„În timpul deplasării unui tramvai în zona Pădurii (stația n.r.), marți, 8 noiembrie, ușa din spate a acestuia a fost agățată de un pilon de delimitare a sensurilor de mers care, cel mai probabil, a fost dislocat anterior de un alt participant la trafic, care nu ar fi anunțat autoritățile despre modoficarea poziției acestuia. Am mai avut situații în care unele vagoane au atins astfel de elemente de pe carosabil, în urma unor evenimente rutiere neanunțate, iar vatmanii noștri au informat dispeceratul central pentru a fi luate măsuri de către autoritățile locale în sensul de a fi îndreptați acei piloni”, a declarat Andreea Luca, purtător de cuvânt al Companiei de Transport Iași, pentru pentru Observatornews.ro.