Imagini spectaculoase! Elicoptere americane Black Hawk, pe un deal lângă cetatea Enisala din Tulcea

Militari români din Forțele Terestre și militari americani dislocați în Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu din Constanța au executat, în perioada 13-17 aprilie, o serie de exerciții planificate împreună cu Batalionul 4-3 AHB, structură de elicoptere a forțelor terestre americane. Exerciţiile s-au desfăşurat în poligonul de la Babadag, scrie Hotnews.ro.  

RomaniaTV.net
18 apr. 2020, 14:05
Imagini spectaculoase! Elicoptere americane Black Hawk, pe un deal lângă cetatea Enisala din Tulcea

Până acum, au avut loc zboruri de antrenament, pe linie logistică, între Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu” și Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă din Babadag. Joi, 23 aprilie, va avea loc un exercițiu de antrenament prin care se va simula un asalt aerian asupra unui obiectiv în teren. În perioada 27 aprilie – 1 mai, va avea loc un exercițiu de recuperare a unei aeronave, după cum a informat MApN.

Citeşte şi Imagini înfiorătoare într-un spital din Brazilia! Cadavrele unor oameni ucişi de coronavirus, lăsate lângă pacienţii vii

 

Forţele militare vor executa zboruri de antrenament, vor simula un asalt aerian asupra unui obiectiv şi, de asemenea, vor face un exercițiu de recuperare a unei aeronave. O parte dintre exercițiile efectuate până acum au fost imortalizate de militarii americani, rezultând imagini deosebite.