Imagini desprinse din filmele de acțiune. Bărbat înjunghiat în gât cu o șurubelniță de un soț gelos

Un bărbat a fost înjunghiat cu o șurubelniță, iar partenera lui a fost bătută în parcarea unui supermarket din municipiul Arad.

22 sept. 2023, 08:57
Imagini desprinse din filmele de acțiune. Bărbat înjunghiat în gât cu o șurubelniță de un soț gelos

Bărbatul înjunghiat a fost transportat în stare gravă la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Imagini desprinse din filmele de acțiune. Bărbat înjunghiat în gât cu o șurubelniță de un soț gelos

Bărbat înjunghiat în gât cu o șurubelniță. Conform martorilor, cele două victime au fost atacate de un bărbat care ar fi soţul femeii. Agresorul ar fi urmărit-o suspectând că este înşelat de soţie, iar când a văzut-o în parcare cu un alt bărbat, i-a atacat pe ambii.

Citește și Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Adolescentul cu mască din filme care a înjunghiat-o mortal pe Melis era propus pentru exmatriculare

„La data de 21 septembrie 2023 în jurul orei 15.18, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați despre un scandal, în parcarea unui supermarket din municipiu, unde un bărbat ar fi fost înțepat în zona gâtului cu un obiect ascuțit, iar o femeie ar fi fost agresată fizic. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad continuă cercetările în acest caz.

Se pare că agresorul mai avea asupra sa și alte arme cum ar fi un pistol, care a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor.

Femeie înjunghiată de iubit, în București. Agresorul a amenințat timp de 16 ore că se sinucide

O femeie din București a fost înjunghiată de iubit, după ce l-a anunțat că vrea să îl părăsească. După ce a comis fapta, bărbatul a amenințat mai bine de 16 ore că se sinucide.

O femeie de 30 de ani din București a alertat autoritățile, după ce a fost rănită de iubitul său. Tânăra a fost înjunghiată de mai multe ori și a ajuns în stare gravă la spital, în timp ce concubinul a amenințat că se aruncă de la etaj. Salvatorii și negociatorii au încercat timp de aproximativ 16 ore să îl convingă să nu facă un gest necugetat.

Citește și Sebastian a fost înjunghiat mortal în timpul unei petreceri de majorat. ”A învins o boală cruntă și acum l-a ucis un boschetar”. Criminalul a încercat să se sinucidă înainte să fie prins

Alerta a fost dată în noaptea de duminică spre luni. O femeie de 30 de ani din București a anunțat că iubitul său, în vârstă de 57 de ani, a înjunghiat-o și amenință că se sinucide. Totul a pornit de la o ceartă în care femeia și-a anunțat partenerul că vrea să încheie relația. Victima și-a sunat o prietenă pe care a rugat-o să o ajute să se mute din apartamentul în care stătea cu individul, timp în care, orbit de furie la auzul veștii, bărbatul a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat de mai multe ori partenera. Țipetele celor doi au fost auzite și de vecini. La venirea prietenei femeii, bărbatul a agresat-o și pe ea, de față cu cei doi copii ai femeilor.