Imagini dezolante! Pamela Anderson a ajuns de nerecunoscut la 56 de ani! Femeia la care au visat milioane de bărbaţi a decăzut total şi este o ruină a sex-simbolului de altădată FOTO

Pamela Anderson, actriţa devenită celebră odată cu serialul Baywatch, a şocat pe toată lumea cu ultima sa apariţie publică. Fosta vedetă Playboy ajunsă la vârsta de 56 de ani a acceptat provocarea designerului Andreas Kronthaler de a apărea fără machiaj la Săptămâna Modei de la Paris.

04 oct. 2023, 15:16

Imagini dezolante! Pamela Anderson a ajuns de nerecunoscut la 56 de ani! Pamela Anderson a prezentat ținutele celebrului brand Vivienne Westwood, mai precis câteva costume și paltoane din colecția pentru toamnă 2023, la Săptămâna Modei de la Paris. Fosta bombă-sexy a anilor ’90 a reușit după prezentare să atragă atenția tuturor la o cină în Paris, cu ocazia lansării colecției de modă pe care o promovează.

Citeşte şi: Sarah Dumitrescu, schimbare radicală de look! Cum arată acum fata cea mică a impresarei Anamaria Prodan FOTO

Spre deosebire de vremurile în care făcea furori în Baywatch, Pamela Andreson este schimbată radical, departe de imaginea de bombă-sexy cu care a înnebunit milioane de bărbaţi. Vârsta, operaţiile estetice şi un  stil de viaţă agitat şi-au pus negativ ampreta pe trăsăturile uneia dintre cele mai frumoase femei de acum 20-30 de ani. Actriţia, în vârstă de 56 de ani, a dezvăluit, recent, că a încetat să se machieze atunci când o prietenă apropiată a murit de cancer în 2019.

Pamela Anderson attends the Isabel Marant Spring/Summer 2024 womenswear fashion collection presented Thursday, Sept. 28, 2023 in Paris. (AP Photo/Vianney Le Caer)

Citeşte şi: Nicoleta Luciu se laudă cu o siluetă de fotomodel la 43 de ani. Cum arată acum fosta vedetă de televiziune, după ce a decis să dispară din lumina reflectoarelor

Culmea este că Pamela Anderson a recunoscut că ani de zile la rând n-a avut încredere în ea și „a detestat felul în care arăta”! Actrița a dezvăluit că nu era deloc mulțumită de felul în care arăta înainte de a poza într-o celebră revistă pentru adulți şi susține că suferea de „o timiditate excesivă”. „Timiditatea a fost ceva care m-a chinuit mult timp. Când era mică, aș fi preferat să port o pălărie pe cap și o așezam bine ca să nu văd prea mult. Detestam felul în care arătam, detestam totul. Eram atât de timidă încât consideram că orice fată este mai frumoasă decât mine. Nu aveam deloc încredere în mine”, a spus Pamela Anderson, potrivit Page Six.

Pamela Anderson a subliniat, însă, că totul s-a schimbat odată cu șansa primită de a poza pe coperta revistei Playboy, în 1989.