Imagini din apartamentul în care locuiesc Oana și Viorel Lis. Au vândut lucruri din casă pentru a face rost de bani

Viorel Lis, în vârstă de 80 de ani, locuiește alături de soția sa, Oana, într-un apartament modest din Capitală. Cei doi au fost nevoiți să vândă lucruri din apartament pentru a face rost de bani.

05 apr. 2024, 23:22

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, s-a mutat în urmă cu câțiva ani alături de soția sa, Oana, într-un apartament modest din București. E un apartament cu trei camere, cu o bucătărie spațioasă, cu baie.

În anul 2021, Oana Lis a deschis ușa casei sale, pentru emisiunea pe care Teo Trandafir o avea atunci la Kanal D. Vedeta a făcut turul casei și a arătat în detaliu locuința în care trăiește alături de Viorel Lis.

Citește și: Oana Lis a ajuns la fundul sacului! Ce este nevoită să facă pentru a câștiga bani pentru tratamentele lui Viorel Lis: „Înnebunește când vede”

„L-am cumpărat acum câțiva ani, dar nu l-am terminat de amenajat, de decorat, știi cum sunt femeile”, spunea acum trei ani vedeta.

În sufragerie, acolo unde au un televizor generos și o canapea confortabilă, soții Lis au cumpărat câteva icoane pe care le-au pus la loc de cinste. Bucătăria este open-space și amenajată cu mobilă albastră.

Viorel Lis s-a filmat în apartamentul său și a făcut câteva declarații.

„Când am plecat din primărie, a fost o categorie de oameni care nu mă mai băgau în seamă. Unii, din invidie, mai ales rudele, nu mai vorbesc cu mine. Vezi, Doamne, ce am făcut eu, ce am ajuns. Dacă mă îmbogățeam, nu stăteam în cămăruța asta”, a spus fostul primar.

Apartamentul în care locuiesc soții Lis a suferit câteva modificări, pentru că anul trecut, pentru a face rost de bani, Oana a vândut obiecte din casă. Pe rețelele sociale, blondina i-a întrebat pe urmăritorii săi ce ar cumpăra de la ea sau de la Viorel, pentru că are nevoie de bani și vrea să pună la vânzare diverse lucruri.

Oana are grijă de una singură de Viorel Lis, care are mai multe probleme de sănătate și care s-au agravat în ultima perioadă.

„Aș vrea să vând ceva de la Viorel sau de la mine ca să fac rost de bani pentru ceva ce îmi trebuie. Ce ați cumpăra de la noi, ceva personal? Aștept idei”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Citește și: Oana Lis, despre posibilitatea de a-l duce pe Viorel Lis la azil, după ce Aura Urziceanu și Irinel Columbeanu au ajuns să-și trăiască bătrânețea printre străini: „Mai repede îl îngrop de viu”

În urma mesajului postat de aceasta, mai multe comentarii răutăcioase au început să apară la adresa ei, iar mulți i-au spus că a ajuns să cerșească pe internet.

„Adică unora nu le este jenă să ceară bani la tot mapamondul pentru război și mie să-mi fie pentru că vreau să fac rost de bani pentru un om cu boli cronice, un om bun și drag, de care mă ocup singură 24/24?! Fiecare are valorile lui umane după care se ghidează!”, le-a răspuns Oana Lis.

„Asta e culmea invidiei dintre femei… S-au activat unele p-aici că de ce să cerșesc eu p-aici și să primesc ceva… și nu ele! Bine că n-am primit nimic. V-am pus o întrebare, pentru că atunci când suntem mai mulți sunt și mai multe idei. Dar e tare asta… am înțeles că ne batem pe bărbați, că e bătaie pe ăia buni…“ca să ne uităm ce rochiță, gentuță are vreuna… dar asta e ultima”, a continuat ea.